Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 november 2021 21:27
Kriminalteknikere ved boligen hvor en kvinne ble funnet død i Molde sentrum. Foto: Kjell Langmyren / NTB
Kriminalteknikere ved boligen hvor en kvinne ble funnet død i Molde sentrum. Foto: Kjell Langmyren / NTB

En mann i 20-årene er siktet for drap og grov vold etter to ulike hendelser Molde natt til onsdag. En kvinne er død, og en tenåring ligger på sykehus med livstruende skader.

Det var klokka 1.44 og 1.45 natt til onsdag at politiet i Molde fikk inn to meldinger. Den ene omhandlet en hardt skadd mann i slutten av tenårene i en leilighet i Molde sentrum.

Den andre meldingen gjaldt funn av en død kvinne i en annen bolig like ved.

I den førstnevnte boligen var det flere personer til stede, deriblant en mann i 20-årene som ble pågrepet, siktet for grov vold. Siktelsen ble senere utvidet til også å omfatte drap.

– Det er hovedsakelig på bakgrunn av funn på åstedet som vi ikke kan gå i detalj om, sa politistasjonssjef Per Karstein Røv på en presseorientering onsdag ettermiddag.

Tenåring livstruende skadd

Kvinnen i 20-årene som ble funnet død, er ennå ikke formelt identifisert. Hun var tidligere gift med den siktede mannen, tror politiet.

Den skadde personen er en norsk statsborger i slutten av tenårene, og han er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim. Han er livstruende skadd, men politiet fikk tidligere onsdag opplyst fra sykehuset at tilstanden hans er stabil. Det er en familierelasjon mellom siktede og den skadde, ifølge politiet.

Det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på begge steder. Flere personer er avhørt, og politiet har drevet rundspørring i nabolagene.

– Vi er fremdeles interessert i tips fra publikum, og de kan vi få inn enten via politiet.no og på telefon 02800, sier Røv, som sier at etterforskningen vil fortsette med stor styrke gjennom natten og videre utover uka.

Vil bli undersøkt av rettspsykiatere

Ifølge politiet har man forsøkt å avhøre den drapssiktede mannen, men dette lot seg ikke gjøre. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til spørsmålet om straffskyld.

– Han har ikke vært i stand til å la seg avhøre. Det blir gjennomført rettspsykiatriske undersøkelser i kveld. Han har også en del fysiske skader. Utover det vet jeg ikke noe mer, heller ikke hvordan de fysiske skadene har oppstått, sier mannens forsvarer, advokat Roy Peder Kulblik, til NTB.

Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling torsdag, opplyser politiet, som etter planen skal holde en ny presseorientering i saken torsdag ettermiddag.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 7 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 7 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 8 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 8 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte