Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
24 november 2021 21:27
Del på Facebook
Kriminalteknikere ved boligen hvor en kvinne ble funnet død i Molde sentrum. Foto: Kjell Langmyren / NTB
Kriminalteknikere ved boligen hvor en kvinne ble funnet død i Molde sentrum. Foto: Kjell Langmyren / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann i 20-årene er siktet for drap og grov vold etter to ulike hendelser Molde natt til onsdag. En kvinne er død, og en tenåring ligger på sykehus med livstruende skader.

Det var klokka 1.44 og 1.45 natt til onsdag at politiet i Molde fikk inn to meldinger. Den ene omhandlet en hardt skadd mann i slutten av tenårene i en leilighet i Molde sentrum.

Den andre meldingen gjaldt funn av en død kvinne i en annen bolig like ved.

I den førstnevnte boligen var det flere personer til stede, deriblant en mann i 20-årene som ble pågrepet, siktet for grov vold. Siktelsen ble senere utvidet til også å omfatte drap.

– Det er hovedsakelig på bakgrunn av funn på åstedet som vi ikke kan gå i detalj om, sa politistasjonssjef Per Karstein Røv på en presseorientering onsdag ettermiddag.

Tenåring livstruende skadd

Kvinnen i 20-årene som ble funnet død, er ennå ikke formelt identifisert. Hun var tidligere gift med den siktede mannen, tror politiet.

Den skadde personen er en norsk statsborger i slutten av tenårene, og han er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim. Han er livstruende skadd, men politiet fikk tidligere onsdag opplyst fra sykehuset at tilstanden hans er stabil. Det er en familierelasjon mellom siktede og den skadde, ifølge politiet.

Det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på begge steder. Flere personer er avhørt, og politiet har drevet rundspørring i nabolagene.

– Vi er fremdeles interessert i tips fra publikum, og de kan vi få inn enten via politiet.no og på telefon 02800, sier Røv, som sier at etterforskningen vil fortsette med stor styrke gjennom natten og videre utover uka.

Vil bli undersøkt av rettspsykiatere

Ifølge politiet har man forsøkt å avhøre den drapssiktede mannen, men dette lot seg ikke gjøre. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til spørsmålet om straffskyld.

– Han har ikke vært i stand til å la seg avhøre. Det blir gjennomført rettspsykiatriske undersøkelser i kveld. Han har også en del fysiske skader. Utover det vet jeg ikke noe mer, heller ikke hvordan de fysiske skadene har oppstått, sier mannens forsvarer, advokat Roy Peder Kulblik, til NTB.

Mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling torsdag, opplyser politiet, som etter planen skal holde en ny presseorientering i saken torsdag ettermiddag.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 9 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 13 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse