Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 desember 2021 19:31
Del på Facebook
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Et sent straffemål fra Moses Mawa ga Kristiansund 2-1 hjemme mot Vålerenga. Seieren sørget for at nordmøringene endte på sjetteplass i Eliteserien.

Den plasseringen tok de på bekostning av nettopp søndagens motstander. Nok en gang ender KBK blant de bedre lagene på øverste nivå.

Christian Michelsens menn har ikke vært dårligere enn nummer sju siden opprykket i 2016. Det kan ikke sies annet enn å være imponerende stabilt.

Mawa ble matchvinner fra krittmerket i det 81. minutt. Han sendte Vålerenga-keeper Dyngeland feil vei. Scoringen kom få minutter etter at gjestene fra Oslo hadde utlignet som følge av Max Normann Williamsens selvmål.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var Christian Dahle Borchgrevink som laget straffen da han felte Pål Erik Ulvestad i boksen. VIF-spillerne protesterte kraftig og mente det ikke var kontakt.

Oppgjøret var målløst helt fram til Bendik Bye kom alene med Dyngeland i det 66. minutt. Innbytteren scoret sikkert på en ball fra Liridon Kalludra, som i likhet med Bye hadde entret matta kun et par minutter før 1-0-scoringen.

Vålerenga tok i fjor sin første seriemedalje på ti år, men Dag-Eilev Fagermos lag har slitt med å følge opp suksessen. Blåtrøyene endte på 7.-plass med 46 poeng og måtte se KBK ta seg forbi med to poeng.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 3 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte