Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 desember 2021 19:31
Del på Facebook
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et sent straffemål fra Moses Mawa ga Kristiansund 2-1 hjemme mot Vålerenga. Seieren sørget for at nordmøringene endte på sjetteplass i Eliteserien.

Den plasseringen tok de på bekostning av nettopp søndagens motstander. Nok en gang ender KBK blant de bedre lagene på øverste nivå.

Christian Michelsens menn har ikke vært dårligere enn nummer sju siden opprykket i 2016. Det kan ikke sies annet enn å være imponerende stabilt.

Mawa ble matchvinner fra krittmerket i det 81. minutt. Han sendte Vålerenga-keeper Dyngeland feil vei. Scoringen kom få minutter etter at gjestene fra Oslo hadde utlignet som følge av Max Normann Williamsens selvmål.

Det var Christian Dahle Borchgrevink som laget straffen da han felte Pål Erik Ulvestad i boksen. VIF-spillerne protesterte kraftig og mente det ikke var kontakt.

Oppgjøret var målløst helt fram til Bendik Bye kom alene med Dyngeland i det 66. minutt. Innbytteren scoret sikkert på en ball fra Liridon Kalludra, som i likhet med Bye hadde entret matta kun et par minutter før 1-0-scoringen.

Vålerenga tok i fjor sin første seriemedalje på ti år, men Dag-Eilev Fagermos lag har slitt med å følge opp suksessen. Blåtrøyene endte på 7.-plass med 46 poeng og måtte se KBK ta seg forbi med to poeng.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 16 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 16 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Tor Hansen 18 timer siden Grunnsolide Møreaksen
@Terje SundsbøMøreaksen gir ikke fastlandssamband til Gossen, ekstraregningen for dette er sist angitt til 4,7 mrd. ved bygging av Møreaksen. Så ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Skrot fergene
@Terje SundsbøKor mykje pengar er sett av. Kan du lese det av tabellen? Og samfunnsnytten?
Terje Sundsbø 19 timer siden Skrot fergene
@Geir Ole Sætremyr«Tabell 4.3 Justert portefølje, sortert etter kriterier for porteføljestyring» på side 49, er E39 Vik – Molde nummer 7 i ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse