Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
12 desember 2021 19:31
Del på Facebook
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Kristiansund-jubel etter Moses Mawas straffescoring mot Vålerenga. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Et sent straffemål fra Moses Mawa ga Kristiansund 2-1 hjemme mot Vålerenga. Seieren sørget for at nordmøringene endte på sjetteplass i Eliteserien.

Den plasseringen tok de på bekostning av nettopp søndagens motstander. Nok en gang ender KBK blant de bedre lagene på øverste nivå.

Christian Michelsens menn har ikke vært dårligere enn nummer sju siden opprykket i 2016. Det kan ikke sies annet enn å være imponerende stabilt.

Mawa ble matchvinner fra krittmerket i det 81. minutt. Han sendte Vålerenga-keeper Dyngeland feil vei. Scoringen kom få minutter etter at gjestene fra Oslo hadde utlignet som følge av Max Normann Williamsens selvmål.

annonse

Det var Christian Dahle Borchgrevink som laget straffen da han felte Pål Erik Ulvestad i boksen. VIF-spillerne protesterte kraftig og mente det ikke var kontakt.

Oppgjøret var målløst helt fram til Bendik Bye kom alene med Dyngeland i det 66. minutt. Innbytteren scoret sikkert på en ball fra Liridon Kalludra, som i likhet med Bye hadde entret matta kun et par minutter før 1-0-scoringen.

Vålerenga tok i fjor sin første seriemedalje på ti år, men Dag-Eilev Fagermos lag har slitt med å følge opp suksessen. Blåtrøyene endte på 7.-plass med 46 poeng og måtte se KBK ta seg forbi med to poeng.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnSå ingen av valgene tidligere har vært aksevalg, men kommende valg blir et slikt? Som alltid – tiden får vise.Og ...
@Terje Sundsbø4 år går fort, mye og mange endre meninger på den tiden, nytt kommunevakg i 2023....  MYE kan skje da ...
@Terje G. FinnøyFlertallet av velgerne har stemt på de partiene som kjemper for Møreaksen – flertallet av de folkevalgte på Storting og ...
@Terje G. FinnøySpot on, som vanlig :)  
Hører, men… Den av folk flest i fylket uønskede, uforstandige, miljøfiendtlige, overdimensjonerte, firefelts (for ÅDT under 3000), luksus omveien ut ...
Stein Watten 10 dager siden Debatten på NRK: Skremmende
Arbeiderpartiet har faktisk mistet det. Fullstendig. Fra utsiden ser partiet ut for å være så gjennomsyret av pr-folk, at man ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte