Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
10 mars 2022 05:30
Del på Facebook
Foto: Vadim Ghirda / AP / NTB
Foto: Vadim Ghirda / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 10. mars

Meldinger om russiske angrep i flere byer

Lokale myndigheter melder om russiske angrep i flere byer i Ukraina i natt. Russiske krigsfly har bombet et område rundt byen Sumy nordøst i Ukraina, ifølge en melding fra Sumy-regionens administrasjonsleder Dmytro Zhywytskyj i Telegram-appen.

Boligområder er blitt beskutt i byen Okhtyrka sør for Sumy, og det er meldinger derfra om at en gassrørledning er truffet, skriver han. Myndighetene der bekrefter at minst tre sivile er drept – en 13 år gammel gutt og to kvinner.

Vakthold ved brannrammet boligblokk i Drammen

Politiet har gjennom natten holdt vakt ved den brannrammede boligblokken på Fjell i Drammen. Brannen startet på en balkong i niende etasje, og den spredte seg raskt til takkonstruksjonen.

Brannårsaken er fortsatt ukjent. De tekniske undersøkelsene starter trolig torsdag formiddag, opplyser politiet til NTB.

Representantenes hus vedtar hjelpepakke til Ukraina

Representantenes hus i USA gir grønt lys for en hjelpepakke på drøyt 120 milliarder kroner til Ukraina. Pakken må også vedtas i Senatet før president Joe Biden kan signere den og utbetale beløpet.

annonse

Vedtaket i Representantenes hus i natt norsk tid kom dagen etter at partiene i den amerikanske Kongressen var blitt enige om rammen for hjelpepakken.

7.884 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet har FHI registrert 7.884 koronasmittede i Norge. Det er 14.206 færre enn samme dag i forrige uke, viser tall fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det i snitt registrert 7.803 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 13.249, så trenden er synkende. Etter omlegginger i testsystemet registreres færre tilfeller enn før.

Paralympics: Klar ledelse til Jesper Saltvik Pedersen

Jesper Saltvik Pedersen gjorde ingen store feil under krevende forhold og leder klart etter første omgang i storslalåm i Paralympics i Beijing.

Karmøybuen startet som nummer ni og økte hele veien nedover løypa. Han kom i mål med tiden 57.91. Han ligger 1.09 sekunder foran Jeroen Kampschreur fra Nederland og 2.11 sekunder foran Rene de Silvestro fra Italia.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Det burde vel være en selvfølge at større deler av planområdet avsperres for ferdsel. Hvilke andre industriområder kan man bevege ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Vanskelige veivalg?
Frank Sve og Listhaug (Frp) sier: «Det er en skandale om regjeringen nå vil tråkke på bremsen. For å unngå en ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Vanskelige veivalg?
Frank Sve har mange merkelige utspill, blant annet:«Korleis er då til dømes planlegginga, prosjekteringa, berekningane og alle nødvendige faktorar ikring ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Arne AlmaasHva er problemet med NRK? Rasmussen korrigerer feilaktige avisinnlegg – kampen mot Fake News bør også NRK støtte. Ellers har ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Geir M PunnerudDu klandrer Rasmussen for å helle bensin på bålet, uten å nevne de som stadig vekk setter fyr på nye ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Store deler av Nordmøre når Hjelset raskest
@Anne Mari SandshamnDet er ikke jeg som finner på disse hullene i bemanningsplanen. Dette ble senest orientert om i styremøtet i HMR ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte