Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
22 mai 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Ukrainas presidentkontor / AP / NTB
Foto: Ukrainas presidentkontor / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 22. mai.

Zelenskyj: Skoler, barnehager og universiteter ødelagt

1.873 utdanningsinstitusjoner er ødelagt av russiske styrker siden krigens start i slutten av februar, ifølge Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Tallet inkluderer skoler, universiteter, barnehager og andre institusjoner, opplyser han i sin daglige videotale. Han sier også at Portugal har tilbudt hjelp for å gjenoppbygge skoler og barnehager.

Nord-Korea melder om smittenedgang

Siste døgn har Nord-Korea registrert i overkant av 186.090 nye sykdomstilfeller med feber, samt ett dødsfall. Det er første gang på nesten ti dager at det daglige antallet smittede har falt til under 200.000, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA.

Nord-Korea mangler angivelig testutstyr, og landet kan dermed ikke bekrefte det totale antallet personer som tester positivt for koronavirus. I stedet registrerer helsemyndighetene antall personer med febersymptomer. Det gjør det vanskelig å vurdere omfanget av koronabølgen i Nord-Korea, mener utenlandske eksperter.

Fire døde i uvær i Canada

Fire personer er døde og flere skadd i kraftig uvær i de to provinsene Ottawa og Quebec i Canada. Det opplyser politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nesten 900.000 husstander i de to provinsene var i natt norsk tid uten strøm etter kraftig tordenvær og vind som hadde veltet trær og strømledninger.

Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.

Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde.

Tung dag for Hovland i PGA-mesterskapet – fem slag over par

Etter to runder på par fikk Viktor Hovland problemer tredje dag av det amerikanske PGA-mesterskapet og falt på listene med en rekke bogeyer.

Hovland både startet og avsluttet dagen med bogey, og med seks stykker totalt leverte han en runde fem slag over par. Det gir delt 45.-plass før siste runde.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 7 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 7 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 7 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 9 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte