Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
23 mai 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 23. mai.

Meklingsfrist for kommune og stat

Ved midnatt går meklingsfristen i hovedoppgjørene for ansatte i staten, kommunene og Oslo kommune ut. Eventuell streik kan tre i kraft fra tirsdag morgen dersom partene ikke kommer til enighet.

annonse

Rettssaken etter Kongsberg-drapene fortsetter

Rettssaken mot Espen Andersen Bråthen fortsetter i Buskerud tingrett i Hokksund. Han er tiltalt for fem knivdrap, elleve drapsforsøk med pil og bue og flere andre forhold på Kongsberg 13. oktober i fjor. Mandag skal fornærmede fra Coop-butikken og fra Myntgata utenfor nødutgangen på Coop forklare seg.

USAs forsvarsminister leder Ukraina-møte

Representanter fra rundt 40 land ventes å delta på en videokonferanse i den kontaktgruppen for Ukraina som ble etablert på Ramstein-møtet i april. USAs forsvarsminister Lloyd Austin leder møtet. Ukraina har bedt dem om mer våpen.

annonse

Utsatt gjenåpning av Equinors gassanlegg på Melkøya

Equinor gjenåpner sitt gassanlegg på Melkøya i Finnmark etter brannen i september 2020. Åpningen har blitt utsatt flere ganger. Brannen i luftinntaket på en av anleggets fem store gassturbiner påførte anlegget betydelige skader. Det kan ha kostet 20 milliarder kroner å reparere, ifølge TU.

FNs menneskerettighetssjef til Kina

FNs høykommissær for menneskerettigheter, Michelle Bachelet, er i Kina fra mandag til lørdag. Hun skal besøke Xinjiang-provinsen, der Kina anklages for grove overgrep mot minoriteter. Det blir første gang på 17 år at en menneskerettssjef i FN besøker Kina.

VM i ishockey for menn fortsetter

Gruppespillet i ishockey-VM for menn fortsetter mandag med flere kamper i gruppespillet. USA møter Tsjekkia, Østerrike spiller mot Storbritannia, Kasakhstan møter Italia og Canada spiller mot Danmark.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hva sier løgneren som bevisst, og mot bedre vitende, kontinuerlig forsøker å villede folket til å tro at Møreaksen er ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 1 dager siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte