Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
07 juli 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 7. juli.

Pilotstreik og SAS trafikktall for juni

Pilotstreiken i SAS fortsetter. Pilotene har streiket siden mandagens brudd i forhandlingene mellom SAS-ledelsen og flygerne i selskapet. I går ble over 160 avganger innstilt grunnet streiken. I dag offentliggjøres også flyselskapets trafikktall for juni. Tallene kommer klokka 11.

annonse

Utenriksministermøte i G20

G20-landenes utenriksministre møtes på Bali i Indonesia. Både USAs utenriksminister Antony Blinken og Russlands utenriksminister Sergej Lavrov, som ikke har snakket sammen siden før Russland invaderte Ukraina, skal delta. Det er ikke ventet at de to vil ha et nytt møte, men Blinken skal møte sin kinesiske motpart Wang Yi. Utenriksministermøtet varer til i morgen.

Kåre Arvid Hesvik bisettes

Kåre Arvid Hesvik, som ble drept i masseskytingen i Oslo sentrum, natt til lørdag 25. juni, bisettes i Høvik kirke. Seremonien er først og fremst et personlig farvel for familie og venner. Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) representerer regjeringen i bisettelsen.

annonse

Norge spiller åpningskamp i EM

De norske fotballjentene spiller sin åpningskamp i EM i England. Motstander er Nord-Irland, og kampen starter klokka 21 i Southampton.

Flere førstedivisjonskamper i fotball

I dag spilles åtte kamper i runde 13 i mennenes førstedivisjon i fotball. Bryne møter Kongsvinger, Grorud tar imot Sandnes Ulf og Ranheim spiller mot Skeid. Raufoss møter Mjøndalen, Sogndal skal ut mot Fredrikstad og Stabæk ønsker Stjørdals-Blink velkommen, mens Start spiller mot Brann og Åsane møter KFUM Oslo. Samtlige kamper sparkes i gang klokka 18.

Tour de France fortsetter

Det er klart for sjette etappe av sykkelrittet Tour de France. 220 kilometer fra Ville de Binche i Belgia til Ville de Longwy i Frankrike skal tilbakelegges. Etappen starter klokka 12.05.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 3 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 16 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
@Anne Mari SandshamnDu vet at Rasmussen svarer på alle avisinnlegg til han, og flere til. Rasmussen har aldri deltatt i sosiale media ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte