Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 august 2022 19:12
Del på Facebook
Bilal Njie sikret tre poeng på overtid for Haugesund mot Aalesund lørdag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Bilal Njie sikret tre poeng på overtid for Haugesund mot Aalesund lørdag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Da Aalesund sløste med sjansene og slet med å sette ballen i mål sikret Haugesund tre poeng i Eliteserien da de vant 2-1 lørdag kveld.

Etter 81 minutter med fullstendig sjansesløseri fra begge lag, klarte endelig Alioune «Badou» Ndour å sende gjestene i ledelsen.

Spissen ble spilt opp inne i 16-meteren og skled inn ett skudd til høyre for Sten Grytebust i hjemmemålet.

Dessverre for Haugesund holdt ikke ledelsen i ett minutt engang. Kristoffer Ødemarksbakken spilte opp Kristoffer Barmen inne i 16-meteren, som banket til og skøyt ballen opp i nettaket.

Ett minutt på overtid sto Bilal Njie alene inne i feltet og nikket Haugesund i ledelsen igjen. Dermed kunne gjestene slippe jubelen løs og ta med seg tre poeng hjem.

Haugesund ligger på 8.-plass i Eliteserien med 22 poeng etter 18 kamper. Aalesund ligger to plasser lenger ned på tabellen, med 21 poeng på like mange kamper.

Sjansesløseri

Det ble et enormt sjansesløseri uten like de første 45 minuttene for begge lag. Etter sju minutter hadde både Martin Samuelsen og Simen Bolkan Nordli fått sendt ballen mot mål, men ingen av dem klarte å gjøre seg tellende.

Vertene dro fram et fantastisk spill med hælflikker, driblinger og finter, men Bolkan Nordli klarte nok en gang ikke å overliste Egil Selvik i Haugesund-målet.

FKH-keeperen fortsatte å imponere da han først reddet Serbecics heading, før han reddet Aalesunds dobbeltsjanse fra Alexander Ammitzbøll og Dario Canadija.

annonse

Haugesund svarte med en enorm sjanse fra Bilal Njie, som banket til inne i 16-meteren, men Sten Grytebust vartet opp med en feberredning som holdt Aalesund med i kampen.

Enorme sjanser

Etter hvilen fortsatte begge lag å skape enorme sjanser. Først reddet Grytebust et fantastisk frispark fra Kevin Martin Krygård, før Badou banket ballen i tverrliggeren.

Bolkan Nordli fortsatte også å skape vanskeligheter for Haugesund da han forsøkte å stange ballen via bakken og inn i nettet, men kula skled av hodet til spissen.

Christos Zafeiris fikk også testet skuddfoten, men igjen var Grytebust som en fungerende mur i Aalesund-målet.

Ni minutter før full tid fikk Badou fulltreff da han ble spilt opp av Peter Therkildsen. Spissen fikk ballen akkurat på innsiden av 16-meteren og skled inn et skudd i det lengste hjørnet.

Det ledelsen holdt ikke lenger enn ett minutt da Kristoffer Barmen fikk ballen rett foran mål og banket ballen i nettaket over Selvik.

I sluttminuttene kom Njie seg alene i feltet og headet Haugesund i ledelsen igjen.


(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnJeg har forstått at alle kan kommentere. Men kommentaren bør vanligvis være relatert til det som kommenteres. I dette tilfellet ...
Terje Sundsbø 5 minutter siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje G. FinnøyDer var også ansatte på helsefag på DH da transportfagstudentene foretok sine trafikktellinger, de hadde også sin arbeidsplass der. Hvilken ...
Terje Sundsbø 7 minutter siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Espen HeitmannTrafikken på de 3 fergestrekningene som erstattes med Møreaksen er dobbelt så stor som trafikken gjennom Romsdalen på Eksportveien. Dermed ...
@Terje SundsbøAng. denne trafikk tellingen som ble utført av studenter ved DH i Molde, der RR hadde sin arb. plass,Det finnes ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøHar du ikke forstått at alle kan kommentere? Og fordi noe er forutsatt, betur ikke det at det vil bli. Forutsetning ...
@Terje SundsbøTeksten forsvant og tar det derfor på nytt. Joda, seriøse konsulentfirmaer har integritet. Men når det gjelder Norstat-undersøkelsen der over ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte