Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
27 august 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 27. august.

Økt strømregning tross støtte

For en vanlig østlandsfamilie økte strømregningen med 3.900 kroner i første halvår tross en strømstøtte på nesten 10.000 kroner, viser anslag fra NVE. Tallene fra Norges vassdrags- og energidirektorat inkluderer strøm, nettleie, alle avgifter og fratrekk for den statlige strømstøtten, skriver E24.

Annonse
Annonse

Brann i bolighus på Jæren

En brann som startet i en søppeldunk i natt, har spredd seg til en flermannsbolig på Varhaug på Jæren. Politiet fikk melding om brannen klokken 3.54. Politiet jobbet i natt med å avklare om det var folk i bygget.

Kvinne påkjørt av bilist

En kvinne ble sent i går kveld påkjørt av en bilist i et fotgjengerfelt på Grünerløkka i Oslo. Politiet opplyser at kvinnen er bevisst og ble kjørt med ambulanse til legevakten. Hun ble ikke påført livstruende skader. Bilførerens førerkort er beslaglagt, men det er ikke mistanke om ruspåvirkning.

Annonse
Annonse

Eksplosjon i Helsingborg

En person ble lettere skadd i en eksplosjon utenfor et helse- og sykeomsorgslokale i sentrum av Helsingborg i natt. To vinduer ble knust og en mindre brann brøt ut som følge av detonasjonen, opplyser svensk politi.

Russisk nei til slutterklæring

Russland har blokkert slutterklæringen fra FN-konferansen der status for ikkespredningsavtalen fra 1970 skulle gjøres opp. Ikkespredningsavtalen gjennomgås hvert femte år, men på grunn av koronapandemien ble konferansen avlyst i 2020 og kunne først holdes i år. Det ble heller ingen enighet om slutterklæring etter forrige gjennomgang i 2015.

Hovland fornøyd tross sur bogeyrekke

Viktor Hovland ville ikke deppe til tross for at han fikk tre bogeyer på rad i den andre runden av PGA-tourmesterskapet. Han spilte god golf gjennom runden og endte to slag under par på runden. Dermed ligger han på en på delt 21.-plass, tre slag under par totalt. Amerikanske Scottie Scheffler leder turneringen på 19 slag under par etter to runder.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er behovet for flytting? ÅDT ligg stabilt.
Terje Sundsbø 2 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrBehovet er langt større nå enn for 30-40 år siden. Fergeleiet ligger bokstavelig talt i sentrum av Molde, så ALL ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er behovet for å flytte fergeleiet i Molde? Kor mykje av ÅDT på 2350 svinger kjem frå/til Molde sentrum? Utfordringa ...
Terje Sundsbø 8 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrMange år før tankene om Fergefri E39 ble lansert, var det forslag om å flytte fergeleiet i Molde ut av ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva er definisjonen av Molde sentrum, og kva er forskjellen på Molde og Sjøholt kva gjeld trafikk generert frå E39/E136? 
Terje Sundsbø 11 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
Hvordan vil Frank Sve (Frp) prioritere fergeavløsning for de to store og folkerike øyene Gossen og Otrøya sammen med andre ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse