Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
10 mai 2023 10:35
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær hyller Michael Carrick. Foto: Federico Gambarini/DPA / NTB
Ole Gunnar Solskjær hyller Michael Carrick. Foto: Federico Gambarini/DPA / NTB

Ole Gunnar Solskjær er krystallklar på at Michael Carrick blir Manchester United-manager i framtiden. Forutsetningen er at den tidligere profilen selv vil.

Carrick var en viktig del av Solskjærs team da nordmannen hadde det sportslige ansvaret på Old Trafford. I et stort intervju med The Athletic forteller Solskjær om sine tidligere hjelpere, blant dem Carrick.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– I United så jeg noen ganger Michael snakke med spillerne. Noen av disse var hans tidligere lagkamerater, hvilket ikke er lett, men han hadde en autoritet. Jeg er hundre prosent sikker på at Michael vil bli manager for Manchester United (i framtiden) hvis han ønsker det, sier kristiansunderen.

Etter å ha vært Solskjærs hjelper i United har Carrick overtatt jobben som manager i Middlesbrough. Der har han hatt umiddelbar suksess. Klubben er nå klar for kvalifiseringsspill til Premier League.

– Michael er et flott menneske, en topp mann som du ønsker at skal få suksess. Det er ikke noe tull med ham, han gjør det han gjør av de rette grunnene, sier Solskjær.

Annonse
Annonse

– Michael er en mann med verdi og prinsipper, en stor familiemann, men kunnskapen hans er også uten sidestykke. Han har hatt Sir Alex Ferguson og José Mourinho som managere, og han har spilt med de beste spillerne i verden. Han er en vinner, men han har fortsatt kontroll over følelsene sine, forteller nordmannen også.

Solskjær henviser videre til at Middlesbrough-stjernen Chuba Akpom nylig uttalte at Carrick er manageren han alltid har ønsket seg.

– Hvis du ser intervjuet jeg gjorde da jeg forlot klubben, ble jeg emosjonell da jeg begynte å snakke om Michael. Det var da jeg ble skikkelig emosjonell. Vi brukte ikke for mange timer i våre private liv sammen, men jeg hadde stor respekt for ham, sier kristiansunderen.

Carrick står med 34 landskamper for England. Han spilte flere enn 300 kamper for United som spiller.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøEg tar det for gitt at du har lest Klimautvalet sine 9 siderrs rapport om samferdsel. Der står det i ...
Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøJa det er Stortinget sitt privilegium å sette inn tiltak slik at Noreg når sine klimamål. Og det er ikkje ...
Terje Sundsbø 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Hans-Peter KaaresenSamferdsel prioriteres først av alt hos fylkespolitikerne – gratis ferge før skoler. Uten Møreaksen må fylket fortsatt drifte 2 ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrMiljøvennlig mobilitet betyr tilrettelegging for elbiler i distriktene – hvor offentlige transportmidler aldri kan bli et tilfredsstillende alternativ, verken økonomisk ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDet er Stortinget sitt privilegium å prioritere, herunder også hvordan de vil forsøke å nå klimamål. Slik som å redusere ...
Hans-Peter Kaaresen 16 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse