Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
16 juni 2023 13:00
Del på Facebook

Under får du en oversikt over hva som skjer i Kristiansundsregionen fredag 16. juni til søndag 18. juni.

Artikkelen er et utdrag av hovedkalenderen på KSU.NO – Hva skjer, som viser en enda større oversikt over kommende arrangementer frem i tid. Følg med – flere spennende ting på gang rundt dette konseptet.

Fredag
  • 12:00 klatremus
    Norsk klippfiskmuseum, Milnveien 30D, 6512 Kristiansund.

    16.06.2023 12:00 - 16:00

    Velkommen til klippfiskseminar fredag 16.06. på Norsk klippfiskmuseum!

    I anledning Klippfiskdagan 2023 arrangerer vi kulturhistorisk fagseminar om klippfisk og kystkultur.

    Seminaret varer fra kl. 12-16 og er gratis. Påmelding på grunn av matservering innen onsdag 14. juni skjer gjennom skjema på denne linken: forms.office.com

    Fra Nordmørsmusea presenterer Jon Eikrem ny forskning om klippfisk under 2. verdenskrig i Kristiansund og Berit Johanne Vorpbukt holder innlegget "Vinterfisket på Nordmøre - ei kvinnehistorie?"

    Bernt Fjeldvær fra MIST, Kystmuseet i Sør-Trøndelag gir et foredrag om framveksten av slofart/klippfisktilvirkning på Hitra og Museum Nord presenterer sin nasjonale storsatsing SKREI - nasjonalt senter for lofotfisket, og drøfter relevansen til klippfiskproduksjon på Mørekysten.

    Vi avslutter med en samtale mellom innleggsholderne og publikum; Hvordan kan vi legge til rette for at den kulturhistoriske fortellingen om klippfisken blir ivaretatt, forsket på og satt i en kontekst som gir inspirasjon og læring for dagens klippfiskindustri og samfunnet forøvrig.

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • Klippfiskdagene - 2023

    14.06.2023 - 18.06.2023

    Åpning og klippfiskmarked - onsdag 14. juni

    Det hele starter onsdag den 14.06 kl 15.00–19.00 utenfor Kulturfabrikken i Kristiansund. Her blir det et utendørs fiskemarked hvor råvaren skal være klippfisk. Variasjon, kreativitet, fantasi og mangfold skal prege de rettene som kokkene byr på.

    – Her har vi 6. trinns «småkokker» fra kommunene Smøla, Aure og Kristiansund, 4 klasser med elever fra kokkelinja ved Kristiansund videregående skole, og kokker fra 5 restau ranter representert. Vår viden kjente kokk Arild Dybvik er markedets konferansier, sier Britt D'Angelo videre.

    Operaen i Kristiansund er gode hjelpere, og de bidrar med ulike dansenummer. Møst revyteater og Balaklava mannskor bidrar med flott sjømannsmusikk og klippfiskarie, og det blir klippfiskkåseri ved Endre Skar. I tillegg til salg av klippfiskretter, blir det fire andre salgsboder med: klippfisksmykker av Renate Unhjem, salg av klippfisk v/ Sigurd Folland AS, ungdomsbedriften «Levende Vågen» som selger bl.a. selvlagede skjærefjøler og Oddny Skomsøy byr på nylansert klippfiskkonfekt og skipskjeks.

    Klippfiskkonsert – Ut av havet
    Kl. 18.00 åpnes dørene i Kulturfabrikken for årets klippfiskkonsert «Ut av havet». En hjertevarm og vakker konsert, med strålende dyktige artister avslutter dagens arrangement.


    Torsdag - forbeholdt 8. trinns elever fra regionen
    Torsdag 15. juni er forbeholdt 8. trinns elever fra kommunene Smøla, Aure, Averøy og Frei. Hele 270 elever med lærere får en kulturvandring til ulike steder i byen. Milnbrygga, Mellemværftet, Skipshistorisk selskap, Lerøy, Kristiansund og Nordmøre havn.

    Havnecruise med Sundbåt og RS Christiansund inngår også, før samtlige møtes ved Kulturfabrikken til felles lunsj. For ikke å avvike fra temaet, vil denne bestå av klippfiskwraps.

    Ungdomskonferansen – Et hav av muligheter
    Etter lunsj vil ungdomskonferansen «Et hav av muligheter» starte inne i Kulturfabrikken. Forskjellige firmaer innen havbruk skal på en spenstig måte fortelle om sine virksomheter og forhåpentligvis motivere de unge til å tenke på et mulig studie- og karrierevalg innen denne næringen.

    Disse firmaene deltar med foredrag: Sigurd Folland AS, Averøy, Holmek AS, Kristiansund, Kontali Analyse AS, Kristiansund, Nordic Halibut AS, Averøy, Smøla Visningssenter/Nekton AS, Smøla, Abyss Group AS, Kristiansund og GC Rieber AS, Kristiansund.

    Underveis vil Operaens dansegruppe «krydre» det hele med litt musikk og heftig klippfiskdans. Kl 16.00 avsluttes konferansen, – og en annerledes skoledag er over for 250 14–15 åringer.

    Forhåpentligvis drar de hjem til sine kommuner litt rikere på lokalhistorie, og med noen flere ideer rundt fremtidig skolevalg?

    Hyggekveld i og ved Tollboden + gratiskonsert - torsdag 15. juni kl. kl. 1800
    Samme kveld kl 18.00 inviterer «Ramsailt» til en hyggekveld i og ved Tollboden på Innlandet. Dansenummer, shanty-kor og klippfiskkåseri står også her på underholdningsmenyen. I tillegg åpner vi for en vakker gratis-konsert inne i Tollboden kl 19.30. Artister er Brynjar Takle-Ohr og Jan Terje Sager. Dødeladen cafe og restaurant selger klippfisktapas og bobler.

    Klippfiskseminar - fredag 16. juni
    Fredag den 16.06 ønsker Nordmørsmusea velkommen til klippfiskseminar på Norsk klippfiskmuseum. Dette er et kulturhistorisk fagseminar om klippfisk og kystkultur.

    Fra Nordmørsmusea presenterer Jon Eikrem ny forskning om klippfisk under 2. verdenskrig i Kristiansund og Berit Johanne Vorpbukt holder innlegget "Vinterfisket på Nordmøre - ei kvinnehistorie?"

    Bernt Fjeldvær fra Hitra kystmuseum gir et foredrag om framveksten av slofart / klippfisktilvirkning på Hitra og Museum Nord presenterer sin nasjonale storsatsing SKREI - nasjonalt senter for lofotfisket, og drøfter relevansen til klippfiskproduksjon på Mørekysten.

    Seminaret avsluttes med en samtale mellom innleggsholderne og publikum; Hvordan kan vi legge til rette for at den kulturhistoriske fortellingen om klippfisken blir ivaretatt, forsket på og satt i en kontekst som gir inspirasjon og læring for dagens klippfiskindustri og samfunnet forøvrig.

    Seminaret varer fra kl. 12-16 og er gratis. Påmelding innen onsdag 14. juni

    Påmelding: forms.office.com

    Lørdag 17. juni - Årets bacalaokonkurranse

    Lørdag den 17 juni er det klart for årets bacalaokonkurranse som avholdes for 27. gang på Norsk klippfiskmuseum.

    Man jakter folkets beste bacalao og nytt fra i år er at man kun opererer med folkets klasse.

    Inngangsbilletten dekker selve programmet for dagen med kåring av vinnerne og deretter blir deltakerbacalaoene servert. Du velger selv hvilke du vil smake på. Bacalaoen serveres med brød fra Auroras hjemmebakeri og lokalt produsert drikke for den som ønsker det.

    Dørene åpner 16.00 for de som ønsker å besøke museet og få en omvisning. Frei Hornmusikk spiller klokken 17.30. Kåring og matservering fra klokken 18.00.

    Inngang voksne 250,- barn 125,-. Inkluderer en bacalaomiddag og inkluderer alkoholfri drikke.

    Konkurransen gjelder tradisjonell Kristiansundsbacalao, uten moderne tilsetninger, men full av eksotiske og mystiske smaker! Her går margarin og olivenolje i ulike farger, gammel og ny potet, ferske og flådde tomater, pepper med og uten skall og frø, forskjellige slags løk, sur og søt vin side om side. Alt som var i bruk på 1800-tallet. Bacalaoen skal lages av klippfisk fra Nordmørsmusea som er skrei av superior kvalitet.

    Alle er kjent for å lage byens beste bacalao, så konkurransen er knivskarp, men folkelig og gemyttlig. Juryen vurderer farge, smak, lukt og konsistens.

    For de som ønsker å delta i konkurransen finnes det mer informasjon her: nordmorsmusea.no

    Mer info:

    • Nordmørsmusea – nordmorsmusea.no
    • Artikler på KSU.NO - tagget med Nordmørsmusea
    • Ramsailt – ramsailt.no
    • Artikler på KSU.NO - tagget med Ramsailt

  • 13:00 Åpent museum
    Kråksundet Sjøbruksmuseum, Tustna.

    16.06.2023 13:00 - 17:00

    Mer informasjon kommer.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 17:00 Spider-Man: Across the Spider-Verse
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 17:00 - 19:19

    Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse. Etter gjenforeningen med Gwen Stacy

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 17:30 Sunndal i en urolig verden: Utenriksminister Anniken Huitfeldt møter folk i Sunndal
    Sunndal folkebibliotek, Sunndalsvegen 1, 6600 Sunndalsøra.

    16.06.2023 17:30 - 20:30

    Hvordan henger vi i Sunndal sammen med den store verden?

    Sunndal er blant kommunene som bosetter flest flyktninger i forhold til folketallet, og bidrar aktivt i dette internasjonale solidaritetsarbeidet. Hvilken verdi har det og hvilke utfordringer kan det by på?

    Dette og mer vil utenriksministeren snakke om på biblioteket denne fredagen. Det blir og en samtale mellom henne og ordfører Ståle Refstie og anledning til å stille spørsmål fra salen.

    Det er gratis inngang og ingen billett, møt opp og finn deg en plass :)

    Foto: Jens Buettner/dpa via AP

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 17:30 Super Mario Bros. filmen
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 17:30 - 19:02

    Let's-a-go!

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 19:00 Elnesvågen - Dahle
    Elnesvågen stadion.

    16.06.2023 19:00 - 20:45

    4.div Menn (runde 9)

    Elnesvågen - Dahle
    Elnesvågen stadion fredag 16.06.23 19.00

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 19:00 Måndalen - KFK/CFK
    Måndalen stadion.

    16.06.2023 19:00 - 20:44

    5.div Menn (runde 8)

    Måndalen - KFK/CFK
    Måndalen stadion fredag 16.06.23 19.00

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 19:00 Sunndal - Surnadal
    Sande stadion.

    16.06.2023 19:00 - 20:45

    4.div Menn (runde 9)

    Sunndal - Surnadal
    Sande stadion fredag 16.06.23 19.00

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 19:00 OleBullsHits
    Milnbrygga, Dikselveien 20, 6512 Kristiansund.

    16.06.2023 19:00

    Velkommen til en annerledes klassisk konsert hvor både Dovregubbens hall og Mozart får en helt ny innpakning. Operaens Sinfonietta med Bjørn Andor Drage gir deg OleBullsHits, et humoristisk blikk på noen av våre mest kjente klassikere, og kanskje blir det både joik og musikk av Bræin også.

    OleBullsHits, flere billettyper HER

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 19:30 Smøla - Averøykameratene
    Smøla Kunstgras.

    16.06.2023 19:30 - 21:14

    5.div Menn (runde 8)

    Smøla - Averøykameratene
    Smøla Kunstgras fredag 16.06.23 19.30

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 20:00 Stokk & Stein - Kulturfabrikken
    Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund.

    16.06.2023 20:00

    Dørene åpner 20:00
    Konsert 21:00
    (ledsagere har fri adgang mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i døra)

    Duoèn Stokk & Stein fra Kristiansund kommer tilbake til Kulturfabrikken og spiller kjente og kjære coverlåter fra bl. a. The Beatles, Pink Floyd, Fleetwood Mac, The Byrds/Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Tom Petty, Moody Blues m.fl. - i tillegg til at de fremfører sine egne låter.
    Stokk & Stein har bakgrunn fra den populære gruppa "Winds of Change", og består av Stein Arne Paulsen og Per Dagfinn Fagerli. Duoèn ble startet i 2013 og har hatt konserter i mange ulike sammenhenger og i ulike arenaer som Dødeladen Cafe, Bjørnsonhallen etc.
    Møt de på klubbscenen på Kulturfabrikken.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:00 The Flash
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 20:00 - 22:23

    I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden. Når forsøket på å redde familien uforva

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:30 Transformers: Rise of the Beasts
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 20:30 - 22:37

    Noah (Ramos) en skarp ung fyr fra Brooklyn og Elena (Fishback) en ambisiøs forsker blir dratt inn i robotenes verden når Optimus Prime og hans gjeng med an

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 21:00 Operapub - Phillipshaugen
    Phillipshaugen Lodge, Øksendalsvegen 420, 6610 Øksendal.

    16.06.2023 21:00 - 17.06.2023 00:00

    Bli med på Operapub hos Phillipshaugen Lodge! I samarbeid med Operaen i Kristiansund inviterer vi til en kveld full av klassiske høydepunkt!

    Barytonen Aleksander Nohr og mezzosopranen Maria Nohr kommer sammen med Martin Bredin på piano. Aleksander og Maria er søsken, de er fra Kjerringøy i Nordland og har solid utdanning som operasangere. Operapuben blir en blanding av klassiske sanger og viser ispedd friske nordnorske tekster.

    Om du ønsker å bestille middag for en helaften på Phillipshaugen kontakt vertskapet på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 22:00 Frank Iversen // Tordenskjold Pub
    Tordenskjold Pub og Bar, Hauggata 16, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 22:00 - 17.06.2023 02:00

    Fredag 12 mai og lørdag 13 mai kommer Frank Iversen for første gang til Tordenskjold Kristiansund!

    Frank Iversen er en allsidig og spennende trubadur med et svært
    oppdatert repertoar.
    Her får du en fin blanding av klassikerne du
    alltid setter pris på å høre, samt de beste låtene som gjør seg
    gjeldende på radiostasjonene.

    Frank har turnert som profesjonell
    musiker i både inn- og utland og er en svært ettertraktet musiker
    både som trubadur og bandmusiker i live/studio-sammenheng.

    Cover: 100,-
    ID: 20

    Velkommen skal dere være!

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 23:00 Jamie B (UK)😀Fredag & lørdag 16 & 17 Juni
    Hjørnet, Storgata 7, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 23:00 - 18.06.2023 02:00

    Billetter koster 75,-
    Jamie B from Brighton, England. A versatile performer with a wide range of genres in the locker" Jamie has spent 15 years honing his craft. He has an extensive repertoire and a lively energy, guaranteed to provide a great party. His stage persona perfectly puts across his friendly demeanour, no-one need ever be afraid to approach the stage and ask for their favourite song.
    😀

    Facebook
    🗺 Vis kart
Lørdag
  • Klippfiskdagene - 2023

    14.06.2023 - 18.06.2023

    Åpning og klippfiskmarked - onsdag 14. juni

    Det hele starter onsdag den 14.06 kl 15.00–19.00 utenfor Kulturfabrikken i Kristiansund. Her blir det et utendørs fiskemarked hvor råvaren skal være klippfisk. Variasjon, kreativitet, fantasi og mangfold skal prege de rettene som kokkene byr på.

    – Her har vi 6. trinns «småkokker» fra kommunene Smøla, Aure og Kristiansund, 4 klasser med elever fra kokkelinja ved Kristiansund videregående skole, og kokker fra 5 restau ranter representert. Vår viden kjente kokk Arild Dybvik er markedets konferansier, sier Britt D'Angelo videre.

    Operaen i Kristiansund er gode hjelpere, og de bidrar med ulike dansenummer. Møst revyteater og Balaklava mannskor bidrar med flott sjømannsmusikk og klippfiskarie, og det blir klippfiskkåseri ved Endre Skar. I tillegg til salg av klippfiskretter, blir det fire andre salgsboder med: klippfisksmykker av Renate Unhjem, salg av klippfisk v/ Sigurd Folland AS, ungdomsbedriften «Levende Vågen» som selger bl.a. selvlagede skjærefjøler og Oddny Skomsøy byr på nylansert klippfiskkonfekt og skipskjeks.

    Klippfiskkonsert – Ut av havet
    Kl. 18.00 åpnes dørene i Kulturfabrikken for årets klippfiskkonsert «Ut av havet». En hjertevarm og vakker konsert, med strålende dyktige artister avslutter dagens arrangement.


    Torsdag - forbeholdt 8. trinns elever fra regionen
    Torsdag 15. juni er forbeholdt 8. trinns elever fra kommunene Smøla, Aure, Averøy og Frei. Hele 270 elever med lærere får en kulturvandring til ulike steder i byen. Milnbrygga, Mellemværftet, Skipshistorisk selskap, Lerøy, Kristiansund og Nordmøre havn.

    Havnecruise med Sundbåt og RS Christiansund inngår også, før samtlige møtes ved Kulturfabrikken til felles lunsj. For ikke å avvike fra temaet, vil denne bestå av klippfiskwraps.

    Ungdomskonferansen – Et hav av muligheter
    Etter lunsj vil ungdomskonferansen «Et hav av muligheter» starte inne i Kulturfabrikken. Forskjellige firmaer innen havbruk skal på en spenstig måte fortelle om sine virksomheter og forhåpentligvis motivere de unge til å tenke på et mulig studie- og karrierevalg innen denne næringen.

    Disse firmaene deltar med foredrag: Sigurd Folland AS, Averøy, Holmek AS, Kristiansund, Kontali Analyse AS, Kristiansund, Nordic Halibut AS, Averøy, Smøla Visningssenter/Nekton AS, Smøla, Abyss Group AS, Kristiansund og GC Rieber AS, Kristiansund.

    Underveis vil Operaens dansegruppe «krydre» det hele med litt musikk og heftig klippfiskdans. Kl 16.00 avsluttes konferansen, – og en annerledes skoledag er over for 250 14–15 åringer.

    Forhåpentligvis drar de hjem til sine kommuner litt rikere på lokalhistorie, og med noen flere ideer rundt fremtidig skolevalg?

    Hyggekveld i og ved Tollboden + gratiskonsert - torsdag 15. juni kl. kl. 1800
    Samme kveld kl 18.00 inviterer «Ramsailt» til en hyggekveld i og ved Tollboden på Innlandet. Dansenummer, shanty-kor og klippfiskkåseri står også her på underholdningsmenyen. I tillegg åpner vi for en vakker gratis-konsert inne i Tollboden kl 19.30. Artister er Brynjar Takle-Ohr og Jan Terje Sager. Dødeladen cafe og restaurant selger klippfisktapas og bobler.

    Klippfiskseminar - fredag 16. juni
    Fredag den 16.06 ønsker Nordmørsmusea velkommen til klippfiskseminar på Norsk klippfiskmuseum. Dette er et kulturhistorisk fagseminar om klippfisk og kystkultur.

    Fra Nordmørsmusea presenterer Jon Eikrem ny forskning om klippfisk under 2. verdenskrig i Kristiansund og Berit Johanne Vorpbukt holder innlegget "Vinterfisket på Nordmøre - ei kvinnehistorie?"

    Bernt Fjeldvær fra Hitra kystmuseum gir et foredrag om framveksten av slofart / klippfisktilvirkning på Hitra og Museum Nord presenterer sin nasjonale storsatsing SKREI - nasjonalt senter for lofotfisket, og drøfter relevansen til klippfiskproduksjon på Mørekysten.

    Seminaret avsluttes med en samtale mellom innleggsholderne og publikum; Hvordan kan vi legge til rette for at den kulturhistoriske fortellingen om klippfisken blir ivaretatt, forsket på og satt i en kontekst som gir inspirasjon og læring for dagens klippfiskindustri og samfunnet forøvrig.

    Seminaret varer fra kl. 12-16 og er gratis. Påmelding innen onsdag 14. juni

    Påmelding: forms.office.com

    Lørdag 17. juni - Årets bacalaokonkurranse

    Lørdag den 17 juni er det klart for årets bacalaokonkurranse som avholdes for 27. gang på Norsk klippfiskmuseum.

    Man jakter folkets beste bacalao og nytt fra i år er at man kun opererer med folkets klasse.

    Inngangsbilletten dekker selve programmet for dagen med kåring av vinnerne og deretter blir deltakerbacalaoene servert. Du velger selv hvilke du vil smake på. Bacalaoen serveres med brød fra Auroras hjemmebakeri og lokalt produsert drikke for den som ønsker det.

    Dørene åpner 16.00 for de som ønsker å besøke museet og få en omvisning. Frei Hornmusikk spiller klokken 17.30. Kåring og matservering fra klokken 18.00.

    Inngang voksne 250,- barn 125,-. Inkluderer en bacalaomiddag og inkluderer alkoholfri drikke.

    Konkurransen gjelder tradisjonell Kristiansundsbacalao, uten moderne tilsetninger, men full av eksotiske og mystiske smaker! Her går margarin og olivenolje i ulike farger, gammel og ny potet, ferske og flådde tomater, pepper med og uten skall og frø, forskjellige slags løk, sur og søt vin side om side. Alt som var i bruk på 1800-tallet. Bacalaoen skal lages av klippfisk fra Nordmørsmusea som er skrei av superior kvalitet.

    Alle er kjent for å lage byens beste bacalao, så konkurransen er knivskarp, men folkelig og gemyttlig. Juryen vurderer farge, smak, lukt og konsistens.

    For de som ønsker å delta i konkurransen finnes det mer informasjon her: nordmorsmusea.no

    Mer info:

    • Nordmørsmusea – nordmorsmusea.no
    • Artikler på KSU.NO - tagget med Nordmørsmusea
    • Ramsailt – ramsailt.no
    • Artikler på KSU.NO - tagget med Ramsailt

  • Jamie B (UK)😀Fredag & lørdag 16 & 17 Juni
    Hjørnet, Storgata 7, 6509 Kristiansund.

    16.06.2023 23:00 - 18.06.2023 02:00

    Billetter koster 75,-
    Jamie B from Brighton, England. A versatile performer with a wide range of genres in the locker" Jamie has spent 15 years honing his craft. He has an extensive repertoire and a lively energy, guaranteed to provide a great party. His stage persona perfectly puts across his friendly demeanour, no-one need ever be afraid to approach the stage and ask for their favourite song.
    😀

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 07:00 Atlanterhavspull - NWPC Kristiansund
    Kristiansund hundeklubb, Møstveien, 6523 Frei.

    17.06.2023 07:00 - 18.06.2023 00:00

    Norwegian Weight Pull Club og NWPC Kristiansund inviterer til EWPL-sanksjonert weightpull konkurranse 17 & 18 Juni 2022.
    Dette er 2 stk én-dags konkurranser.

    Sted: Møstveien 85, 6523 Frei
    Annen info: Mat og drikke selges på plassen. Mulighet for telt og bobil på plassen.

    Konkurranseinfo Lørdag:
    Underlag: Dirt/Wheel/Ute
    Hoveddommer: Cathrine W Andersen
    Veterinær: Oda Sverdrup Strand
    Registrering: 08:00 (møteplikt for alle deltagere)
    Innveiing: 08:00 - 09:30 (møteplikt for alle deltagere)
    Veterinærsjekk: 08:00 - 09:30 (møteplikt for alle deltagere)
    Handlermøte: 09:30-09:45 (møteplikt for alle deltagere)
    Konkurransestart: 10:00
    Startrekkefølge: Tyngst til lettest.

    Konkurranseinfo Søndag:
    Underlag: Dirt/Wheel/Ute
    Hoveddommer: Cathrine W Andersen
    Startrekkefølge: Lettest til tyngst
    Registrering: 08:00 (Møteplikt kun for deltagende søndag)
    Innveiing: 08:00 - 08:15 (Møteplikt kun deltagende søndag)
    Veterinærsjekk: 08:15- 08:30 (Møteplikt kun deltagende søndag)
    Handlermøte: 09:30-09:45 (Møteplikt ALLE deltagere)
    Konkurransestart: 10:00

    Påmelding:
    Påmeldingen åpner 11.05.2023, og du er hjertelig velkommen til å melde deg på her: nwpc.portal.styreweb.com

    Påmeldingsfrist: 07 juni 2023 klokken 18.

    Startavgift:
    Medlemmer av NWPC eller annen EWPL tilsluttet klubb:
    Én dag 200 NOK eller 400 NOK for begge dagene.
    Alle andre: Én dag 250 NOK eller 500 NOK for begge.
    Fra og med 3.hund er det 50% startavgift.
    Utenlandske ekvipasjer betaler på stedet / foreign competitors can pay cash upon registry.

    Avmelding:
    For refusjon av påmeldingsavgiften, må avmelding skje senest 7 dager før konkurransens første dag.
    Unntaket er:
    - Løpetid eller skade, dokumentasjon må sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
    - Hunden blir tatt ut etter veterinærsjekk på konkurransen.

    Vaksinasjonsregler/krav:
    Alle hunder som skal delta på arrangementer i regi av NWPC må være vaksinert mot valpesyke, parvo og hepatitt.
    Vanlige vaksiner i Norge som dekker dette er:
    - Nobivac® DHPPi vet. som er vaksine mot valpesyke, hepatittvirus, parvovirus og parainfluensavirus hos hund.
    - Nobivac® DHP vet. som er vaksine mot valpesyke, hepatitt og parvovirus hos hund.
    Vaksinasjonene skal ikke være eldre enn 3 år på konkurransens første dag. Må være utført etter 12- ukers alder. Ingen hunder skal være vaksinert mindre enn 3 dager før konkurransestart.
    NB! Husk vaksinasjonskort, uten dette ingen deltagelse!

    NWPC Sentralt Sponsorer:
    Minipina - Skreddersydd hundeutstyr
    Minipina - Hundekurs
    minipina.com
    Maximum Effort Terapi & Hundemassasje
    www.facebook.com

    Viktig info!
    Følgende raser og blandinger derav er ulovlig å føre med seg til Norge:
    - American Pit Bull Terrier
    - American Staffordshire Terrier
    - Dogo Argentino
    - Fila Braziliero
    - Czechoslovakian Wolfdog
    - Tosa Inu
    Hunder som kommer fra andre land må følge Norges lover for innførsel av kjæledyr. Les mer på mattilsynet sine sider om innførsel av hund til Norge her: www.mattilsynet.no

    Kontaktpersoner Odd Edvin Bøe og Marit Bøe (NWPC Kristiansund)

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 09:00 Ålvundfjorddag
    Ålvundfjord Stadion, Ålvundfjord.

    17.06.2023 09:00 - 12:00

    09.00-16.00 Fotballturnering for barna ⚽️
    Salg av grillmat og åpen kiosk. Loddsalg til andeløp.
    Ulike leker og aktiviteter på området.

    15.00 Digital trekning av andeløp 🦆
    21.00-02.00 Plattdans
    - Salg av grillmat og åpen kiosk
    - Alkoholservering på eget område med
    18-årsgrense.
    - Inngang kr; 300,-
    - Buss til Sunndal kr; 50,- (avgang ca 02.15, 02.45 og 03.00).
    Velkommen!!

    Påmelding cup:
    www.profixio.com

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 11:00 Super Mario Bros. filmen
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 11:00 - 12:32

    Let's-a-go!

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 11:25 Tannfe i trøbbel
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 11:25 - 12:50

    Ingen beskrivelse.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 12:00 Baklukemarked i Eide sentrum
    Eide kommune, Hustadvika.

    17.06.2023 12:00 - 16:00

    Velkommen til Baklukemarked i Eide sentrum lørdag 17. Juni fra kl.12.00-16.00. På et Baklukemarked kan du fylle bilen og selge unna ting og tang fra bakluka 😀 Dette er en fin mulighet til å få selge unna ting du ikke har bruk for lengre, eller noe du lager selv som du ønsker å selge 😊 Kanskje vil du også finne noen skatter :)

    Oppmøte for de som vil delta er fra kl. 10.30-12.00.
    Arrangementet starter kl. 12.00. og varer til 16.00.
    Om du lurer på noe og vil melde deg på ta kontakt med Mona på tlf. 90792036.

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 13:15 Birk & Magna - Gruvens mørke hemmelighet
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 13:15 - 14:45

    En eventyrlig thriller for barn om vennskap identitet og naturvern.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 13:40 Spider-Man: Across the Spider-Verse
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 13:40 - 15:59

    Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse. Etter gjenforeningen med Gwen Stacy

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 14:00 Lunsjkonsert - Phillipshaugen
    Phillipshaugen Lodge, Øksendalsvegen 420, 6610 Øksendal.

    17.06.2023 14:00 - 17:00

    Bli med på Lunsjkonsert på Phillipshaugen Lodge! I samarbeid med Operaen i Kristiansund inviterer vi til lunsjkonsert med klassiske høydepunkter og folkemusikk!

    Vi får besøk av operaens strykekvartett, som består av: Fiolin 1: Trond Harald Saltnes - Fiolin 2: Odd Sonntag - Bratsj: Anna Ostachowska - Cello: Zhala Aliyeva

    Om du ønsker å bestille lunsj før eller etter konsert, kontakt vertskapet på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 15:00 Andeløp 2023 - Ålvundfjord
    Ålvundfjord Stadion.

    17.06.2023 15:00 - 18:00

    Vi arrangerer andeløp i forbindelse med Ålvundfjorddagan

    Kr. 100,- pr/lodd.
    1. premie er gavekort pålydende 20.000,-

    Trekning vil foregå digitalt under Ålvundfjorddagene 17/6-23 kl. 15:00. Resultatet blir i tillegg kunngjort på klubbens Facebook side.

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 15:00 Byåsen TF - Kristiansund BK 2
    Byåsen Arena.

    17.06.2023 15:00 - 16:45

    Norsk Tipping-Ligaen avd. 5 (runde 10)

    Byåsen TF - Kristiansund BK 2
    Byåsen Arena lørdag 17.06.23 15.00

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 15:00 Dahle 2 - Rival
    Dahle kunstgresspark.

    17.06.2023 15:00 - 16:44

    5.div Menn (runde 8)

    Dahle 2 - Rival
    Dahle kunstgresspark lørdag 17.06.23 15.00

    www.fotball.no

    🗺 Vis kart
  • 15:30 Super Mario Bros. filmen
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 15:30 - 17:02

    Let's-a-go!

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 16:00 Bacalaokonkurransen 2023-folkets beste bacalao!
    Norsk klippfiskmuseum, Milnveien 30D, 6512 Kristiansund.

    17.06.2023 16:00 - 19:00

    Velkommen til årets bacalaokonkurranse. Denne tradisjonsrike konkurransen holdes for 27. gang på Norsk klippfiskmuseum.

    Vi er på jakt etter folkets beste bacalao. Nytt i år er at vi kun har folkets klasse.

    For inngangsbilletten får selve programmet for dagen med kåring av vinnerne og deretter blir deltakerbacalaoene servert - du kan selv velge hvilke du vil smake på. Serveres med brød fra Auroras hjemmebakeri, og lokalt produsert drikke kan kjøpes og has i glasset.

    Dørene åpner 16.00 for dem som ønsker å besøke museet og få en omvisning. Frei Hornmusikk spiller klokken 17.30. Kåring og matservering fra klokken 18.00. Inngang voksne 250,- barn 125,-. Inkluderer en bacalaomiddag og inkluderer alkoholfri drikke.

    Den årlige konkurransen foregår for 27. gang på Norsk klippfiskmuseum i Milnbrygga på Gomalandet i Kristiansund, og gjelder tradisjonell Kristiansundsbacalao, uten moderne tilsetninger, men full av eksotiske og mystiske smaker! Her går margarin og olivenolje i ulike farger, gammel og ny potet, ferske og flådde tomater, pepper med og uten skall og frø, forskjellige slags løk, sur og søt vin side om side. Alt som var i bruk på 1800-tallet. Bacalaoen skal lages av klippfisk fra Nordmørsmusea, det er skrei av superior kvalitet.

    Alle er kjent for å lage byens beste bacalao, så konkurransen er knivskarp, men folkelig og gemyttlig. Juryen vurderer farge, smak, lukt og konsistens.

    For de som ønsker å delta i konkurransen finnes det mer informasjon her: nordmorsmusea.no

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 16:30 Jazzkonsert med JUNO - Phillipshaugen
    Phillipshaugen Lodge, Øksendalsvegen 420, 6610 Øksendal.

    17.06.2023 16:30 - 19:30

    Juno er et norsk-svensk ensemble som både er eksperimenterende og bredt appellerende.

    I løpet av de siste årene har de fem sterke musikerne skapt en helt egen og nyskapende musikalsk sfære.

    Bandet har headlinet og stått på programmet til flere av de største jazzfestivalene i Norge, blitt valgt ut som den norske representanten til de prestisjetunge showcase-festivalene 12 Points Festival (2019) i Amsterdam og Nordic Jazz Comets i København (2022) - tilsammen over hundre spilte konserter på festivaler og klubber i Norge og Norden.

    Gjennom spontane og improviserende lydbilder har de besatt jazz-publikummet, samt pushet decibel-grensene på trange rockebuler med høy energi og kraft - alltid med suksess og strålende omtale.

    Bandet består av de to ekspressive og kontrastfylte vokalistene Malin Dahl Ødegård og Thea Ellingsen Grant, en eksplosiv rytmeseksjon med kontrabassist Georgia Wartel Collins og trommeslager Ingvald Vassbø og den melodisk bredspektrede og virtuose saksofonisten Mona Krogstad.

    Debutalbumet Young Star som ble sluppet på Jazzland Recordings i 2020 høstet rikelig med gode kritikker fra både innland og utland, og samme år ble bandet tildelt Subjekt-prisen «Årets Artist». Nå er JUNO i gang med å klargjøre den internasjonale musikkscenen for deres oppfølger-album Myriad Path.

    Deres nyeste album Myriad Path (Jazzland Recordings) som nylig ble sluppet, viser bandets mørkere side både musikalsk og tekstlig - komplekse komposisjoner og dissonante klanger møter frenetiske trommegrooves, rap og store pop-refrenger. Alt i kjent organisk JUNO-stil bare enda mer artikulert og energisk fra sist gang.
    Arrangør: Sunndal Jazzklubb

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 17:00 Spider-Man: Across the Spider-Verse
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 17:00 - 19:19

    Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse. Etter gjenforeningen med Gwen Stacy

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 17:30 Klippfisk og brass!
    Norsk klippfiskmuseum, Milnveien 30D, 6512 Kristiansund.

    17.06.2023 17:30 - 20:30

    Mens man venter på Bacalaokonkuransen spiller Frei Hornmusikk konsert med variert og koselig musikk.
    Ta turen - konserten er gratis !

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 17:40 Transformers: Rise of the Beasts
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 17:40 - 19:47

    Noah (Ramos) en skarp ung fyr fra Brooklyn og Elena (Fishback) en ambisiøs forsker blir dratt inn i robotenes verden når Optimus Prime og hans gjeng med an

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:00 Konsert med Karin Okkenhaug og Hermund Nygård på Dødeladen Café
    Dødeladen Restaurant og Catering AS, Skippergata 1, 6507 Kristiansund N.

    17.06.2023 20:00 - 23:00

    Velkommen til en nydelig konsertopplevelse på Dødeladen Café!

    TID: Lørdag 17. juni kl. 20.00
    STED: Dødeladen Café, 2. etasje
    CC: Kr. 250,- / 200,- for medlemmer av Innlendingen. Billetter kan kjøpes på Hoopla.no eller i døra.

    Våren 2021 tok Karin Okkenhaug kontakt med trommeslager Hermund Nygård og spurte ham om han spilte noe annet enn trommer. Det gjorde han så absolutt - og sammen har de etablert et musikalsk vennskap, som har ført til 40 spilte konserter det siste året.

    Karin og Hermund har hver for seg jobbet med navn som The Real Thing, Sharp 9, deLillos, Bjørn Eidsvåg, Way Out West, Jarle Bernhoft og Anita Skorgan. Med sine tilsammen over 40 år i bransjen tar de med seg erfaringer og inspirasjon fra ulike sjangere som pop, vise, jazz og impro, og publikum får oppleve en nær og leken duo.

    Duoen har med seg et lite lass med instrumenter, og sammen skaper de et lydbilde som oppleves mye større enn (og like lite som) det antallet personer på scenen skulle tilsi.

    Karin og Hermund skriver på norsk, med tekster om liv og relasjoner. «Det som slår meg umiddelbart er deres tilstedeværelse og gleden over å leke sammen på scenen. (...) De leverer en strålende konsert, fylt av spilleglede, med et sterkt nærvær og nydelige tekster, arrangement og ikke minst solid vokal.»
    (Gunnar Ingebrigtsen)

    Karin Okkenhaug: vokal, keyboards, fiolin, klokkespill m.m
    Hermund Nygård: gitarer, bass, trommer, perkusjon, piano m.m

    Link til Karins forrige utgivelse:
    open.spotify.com

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 20:00 Konsert med Tre Små Kinesere - Veiholmen
    Brenneriet, Veidholmen, Veiholmen.

    17.06.2023 20:00 - 23:00

    KINESERNE KOMMER!

    Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h... dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.


    Og Risnes og Co ligger ikke på latsiden, for 2023 startet trioen med et smell! I januar kom deres album nummer 13 "Nærbilda Av Oss" (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné. Med seg på turneen har bandet helt nye låter - selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog.


    En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang. Dette, kombinert med Risnes’ “tullprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.


    Gutta leverer alltid, om det er 74 eller 740 i salen: "Vi håper selvsagt på det siste, og det innebærer at akkurat du får ut fingeren og dukker opp, om du vil synge eller ikke!”


    Kineserne kommer til Brenneriet den 17. juni. Kommer du? 🔥


    🎶: Varm opp til konserten ved å lytte til "Nærbilda Av Oss" på Spotify her: rb.gy
    Albumet fikk terningkast 5 i Adresseavisen, som omtalte det som "Strålende!"

    🎫: Følg linken for billetter: brenneriet.hoopla.no

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 20:05 The Flash
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 20:05 - 22:28

    I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden. Når forsøket på å redde familien uforva

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:45 Asteroid City
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 20:45 - 22:29

    I en amerikansk ørkenby samler familier fra hele landet seg for et Junior Stargazer-konvent. Blant disse en enkemann og alenefar (Jason Schwartzman) en filmstj

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 21:00 Henning Sommerro - Phillipshaugen
    Phillipshaugen Lodge, Øksendalsvegen 420, 6610 Øksendal.

    17.06.2023 21:00 - 18.06.2023 00:00

    En musikalsk reise igjennom 60 år.

    Vi får høre alt fra hans første poplåt, Can't you see Mariann via Vårsøg og Hyldbakk til nyere ting. Altså The Tramps, Vårsøg og Henning solo i fri dressur.

    Henning Sommerro regnes som en av Norges mest allsidige komponister, og har en liste med utgivelser og ting han ellers er med på som svært få i kongeriket kan matche.

    70-årsmarkeringen i Olavshallen i fjor ble intet mindre enn en maktdemonstrasjon i musikk og formidling.

    Det er bare å kjøpe billett. Kun 100 legges ut for salg. Hva kan bli bedre en lørdagskveld i junim enn å nyte atmosfæren på Phillipshaugen Lodge til tonene fra Nordmørsminne og E Slåttatæja?

    Arrangør: Kulturtjenesten Sunndal Kommune

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 22:00 Frank Iversen // Tordenskjold Pub
    Tordenskjold Pub og Bar, Hauggata 16, 6509 Kristiansund.

    17.06.2023 22:00 - 18.06.2023 02:00

    Fredag 12 mai og lørdag 13 mai kommer Frank Iversen for første gang til Tordenskjold Kristiansund!

    Frank Iversen er en allsidig og spennende trubadur med et svært
    oppdatert repertoar.
    Her får du en fin blanding av klassikerne du
    alltid setter pris på å høre, samt de beste låtene som gjør seg
    gjeldende på radiostasjonene.

    Frank har turnert som profesjonell
    musiker i både inn- og utland og er en svært ettertraktet musiker
    både som trubadur og bandmusiker i live/studio-sammenheng.

    Cover: 100,-
    ID: 20

    Velkommen skal dere være!

    Facebook
    🗺 Vis kart
Søndag
  • 11:00 Silsetvatnet rundt 2023
    Silsetvatnet, Gjemnes.

    18.06.2023 11:00 - 15:00



    Løypene ligger i svært fint fjellterreng med fine veier og stier. Turløypa er ca 7,5 km og løypa for de aktive klassene er ca 8,8 km lang.

    Start ved Silsethytta.

    Start uten tid, mosj on/trim kl 11.00 - 13.00
    Start med tid, tur/aktive kl 13.00 (Fellesstart)

    Startkontigenter (vipps/bankkort/kontanter):

    Familie kr. 150,-
    Mosjon/trim kr. 100,-
    Tur med tid kr. 100,-
    Aktive kr. 100,-

    Vanlig klassedelig og premiering.

    Vel møtt til en fin, sportslig dag på Silsetfjellet!

    Hilsen Batnfjord IL.

    🗺 Vis kart
  • 11:00 Super Mario Bros. filmen
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 11:00 - 12:32

    Let's-a-go!

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 11:00 Åpen kafe og galleri på Stavneset Fyr
    Stavneset fyr, Omnaveien 72, 6530 Averøy.

    18.06.2023 11:00 - 15:00

    Alle søndager i sommerhalvåret har vi åpent for salg av kaffe og vafler i den gamle fyrvokterboligen på Stavneset.

    Det er også åpent galleri der du kan få kjøpe bilder, keramikk og diverse søm og strikkeprodukter som er laget av lokale kunstnere fra Averøy. Velkommen til Stavneset.

    🗺 Vis kart
  • 11:25 Tannfe i trøbbel
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 11:25 - 12:50

    Ingen beskrivelse.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 12:00 Folkefest i Folkeparken
    Folkeparken, 6511 Kristiansund.

    18.06.2023 12:00 - 16:00

    Vi er klare for ny Folkefest i Folkeparken - for å vise fram det flotte og allsidige frivillighetsarbeidet , vi har i kommunen vår ❤️

    Påmelding til å melde på sin stand er lagt i link i kommentarfeltet .
    Alt er gratis -
    Det blir underholding , konkurranser og prisutdeling!

    Kom å vis dæ fræm i Folkeparken 18.juni!

    🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡

    Facebook
    🗺 Vis kart
  • 13:15 Birk & Magna - Gruvens mørke hemmelighet
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 13:15 - 14:45

    En eventyrlig thriller for barn om vennskap identitet og naturvern.

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 13:35 Den lille havfruen (2023)
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 13:35 - 15:50

    "Den lille havfruen" er en live-action-filmatisering av den kjente og kjære animasjonsfilmen fra 1989. Vi gjør oppmerksom på at Den lille havfruen inneholder fl

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 15:30 Super Mario Bros. filmen
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 15:30 - 17:02

    Let's-a-go!

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 17:00 The Flash
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 17:00 - 19:23

    I "The Flash" kolliderer verdener når Barry bruker superkreftene sine til å reise tilbake i tid for å endre på fortiden. Når forsøket på å redde familien uforva

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 17:40 Transformers: Rise of the Beasts
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 17:40 - 19:47

    Noah (Ramos) en skarp ung fyr fra Brooklyn og Elena (Fishback) en ambisiøs forsker blir dratt inn i robotenes verden når Optimus Prime og hans gjeng med an

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:05 Spider-Man: Across the Spider-Verse
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 20:05 - 22:24

    Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse. Etter gjenforeningen med Gwen Stacy

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart
  • 20:45 Asteroid City
    Konsul Knudtzons gate 4, 6509 Kristiansund.

    18.06.2023 20:45 - 22:29

    I en amerikansk ørkenby samler familier fra hele landet seg for et Junior Stargazer-konvent. Blant disse en enkemann og alenefar (Jason Schwartzman) en filmstj

    ⓘ Mer informasjon
    🗺 Vis kart

Vi tar forbehold om feil/endringer i arrangement nevnt i denne artikkel.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøSamferdselskomiteen er ikkje SD, og Lien hevder at elbilar lader både oppover og nedover bakke. Kor mykje makt har Sp?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøKva med den gamle tanken om Reknes og bytunell?Og bypakke på linje med Ålesund og Kristiansund?Eller har tilliten til Møreaksen ...
Terje Sundsbø 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu leser ikke de linkene jeg gir deg, gjør du? Da vil du se at det ikke er lokale politikere ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøNo er det ein gang slik at det var SVV som ikkje fann rom for Møreaksen i si innstilling til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrEn av konsekvensene av en utsettelse av Møreaksen er flytting av fergeleiet ut fra sentrum av Molde. Denne flyttingen har ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøBare å kaste korta dine.Du har gått surr i virvaret av premisser.
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse