Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
09 august 2023 20:55
Del på Facebook
Vegard Hansens Kongsvinger slo Ranheim på bortebane onsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Vegard Hansens Kongsvinger slo Ranheim på bortebane onsdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

En solid prestasjon mot Ranheim posisjonerte Kongsvinger tilbake på seierssporet i 1. divisjon. Fredrikstad blir imidlertid værende på toppen av tabellen.

Østfoldingene lå an til å skli på et bananskall hjemme mot Bryne, men en snuoperasjon signert to mål fra Sondre Sørløkk ga 2-1-seier til hjemmelaget i Fredrikstad.

Annonse
Annonse

Etter en rekke på fire strake seirer, sto opprykksrival Kongsvinger bokført med én uavgjort og ett tap før oppgjøret i Trøndelag. Dermed trengte de rødkledde tre poeng for å holde tritt med Fredrikstad på toppen av tabellen.

Martin Andersen åpnet scoringsballet for Kongsvinger med en markkryper, før Ludvig Langrekken doblet gjestenes ledelse i enden av et flott angrep. Etter sidebyttet reduserte vertene, men to sene nettkjenninger trygget tre Kongsvinger-poeng med 4-1-seier.

Kåre Ingebrigtsens Ranheim er inne i en skrekkelig periode, og trønderne har nå tapt sju strake kamper i serie og cup. De blåkledde startet sesongen på flott vis, men de siste to månedene har det gått tyngre.

Tre viktige Åsane-poeng

På Melløs stadion dominerte et høytflyvende Moss-lag fra start mot KFUM Oslo, men det var gjestenes Jonas Hjorth som scoret kampens eneste mål. Tre poeng sender Oslo-laget opp på 3.-plass.

Annonse
Annonse

Et nedrykkstruet Åsane på desperat poengjakt tok imot Mjøndalen. De oransjekledde fra Bergen lå under 1-2 med en halvtime igjen å spille, men to flotte scoringer sikret tre viktige poeng. Åsane passerer Hødd på tabellen og klatrer til kvalikplass.

Skeid med nytt tap

I Kristiansand tok Start seg oppskriftsmessig av tabelljumbo Skeid. En kontant scoring fra Zakaria Sawo og en måldobbel fra Rosenborg-utlånte Agon Sadiku sørget for at de gulkledde vant 3-0.

I Raufoss serverte Eirik Kjønøs Jerv en imponerende snuoperasjon etter å ha ligget med to mål til pause borte. Grimstad-laget vant til slutt 3-2 etter en overtidsscoring.

Toppkampen mellom Kristiansund og Sogndal ble spolert av ekstremværet «Hans». Onsdag formiddag ble det klart at også bunnoppgjøret mellom Hødd og Sandnes Ulf måtte utsettes på grunn av et kansellert fly.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har oversett det faktum at biltrafikken ikkje skal, eller kan blomstre.
Terje Sundsbø 3 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg har studert linken – den forteller at flere kjørefelt/nye veier raskt blir tatt i bruk, og dokumenterer at dette ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg har aldri snakka om 2050. Det er eit virvar i di boble.Prosentrekning kan eg.Kor unison stemninga er når pengene ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrTidligere har du vist til SVV sin Planbeskrivelse E39 Ørskogfjellet-Vik, og henvist til tallet 1200 som reduksjonen i trafikken ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse