Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 desember 2023 06:05
Del på Facebook
Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag,

Semifinale i håndball-VM

Det norske kvinnelandslaget møter danskene i VM-semifinalen i den danske byen Herning. – Det blir to gode lag som møtes. Selvfølgelig er det ekstra gøy å spille mot Danmark i Danmark. Det har stort sett gått bra i Boxen, og jeg har mange gode opplevelser derfra, sier Nora Mørk – som sammen med flere andre til daglig spiller i Danmark. Danskene har ikke vunnet ett mesterskap siden OL i 2004, mens Norge står med 13 titler.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Yngvar Numme bisettes i Sandefjord kirke

Yngvar Numme, altmuligmann innen showbiz, døde 25. november, 79 år gammel. Dizzie Tunes-lederen sang, skrev, klovnet og regisserte gjennom en lang karriere. Alle som ønsker å ta farvel, er velkommen til seremonien. Bisettelsen starter i Sandefjord kirke klokken 13.

NTNU-rektor kalt inn på teppet

Styret i NTNU har kalt inn til ekstraordinært styremøte for å behandle én sak: Rektor Marit Borgs håndtering av to forskeres debatt om kjernekraft i Norge. Forskningsministeren har støttet de to forskerne, men sier det er styret som avgjør rektorens skjebne.

Annonse
Annonse

Pensjonsreformen legges fram

Når arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap) legger fram stortingsmelding om pensjonsreform i dag, blir det uten å svare på det mest betente spørsmålet – hva man skal gjøre med «sliterne». I stedet skal det settes ned et eget utvalg som skal se nærmere på ordningene for denne gruppen. Partene i arbeidslivet inviteres også med i arbeidet med å finne en løsning.

WHO-sjefen om verdens helse

Sjefen for Verdens helseorganisasjon, Tedros Ghebreyesus, orienterer om globale helseutfordringer. I september var han bekymret for en ny koronabølge. I det siste er det krigen i Gaza som har stått i sentrum for bekymringene. Pressekonferansen foregår fra klokka 15.30 i Genève i Sveits.

EU-toppmøte avsluttes i Brussel

Siste dag av EU-toppmøtet foregår i Brussel. På dagsordenen står blant annet ny stor støttepakke til Ukraina. I går kveld kom den overraskende nyheten om at EU åpner medlemskapsforhandlinger med Ukraina og Moldova.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse