Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
07 april 2024 16:27
Del på Facebook
Oskar Sivertsen scoret sikkert fra straffemerket søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Oskar Sivertsen scoret sikkert fra straffemerket søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

En praktscoring fra Håkon Helland Hoseth sørget for at KFUM Oslo fikk med seg 1-1 og ett poeng fra bortekampen mot Kristiansund i Eliteserien søndag.

Like før sidebyttet fant 25-åringen plass i returrommet og hamret inn utligningen for gjestene fra hovedstaden med et strålende treff.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– Jeg hadde et dårlig forsøk på et tidligere hjørnespark, så jeg måtte gjøre opp for meg. Det er muligheter her, men det har vært litt mer fram og tilbake enn det vi ønsker, sa målscorer Hoseth til TV 2 i pausen.

Noen minutter tidligere ble KBKs spydspiss Hilmir Rafn Mikaelsson holdt inne i gjestenes 16-meter, og kampleder Marius Lien dømte straffespark. Fra krittmerket ekspederte Oskar Sivertsen inn 1-0 for vertene. Ledelsen varte imidlertid ikke lenge.

– Vi var litt uheldige på den cornersituasjonen. Det er litt synd, men sånn er det, sa Sivertsen til rettighetshaveren i pausen.

Sjanser i begge ender

Like før timen var unnagjort måtte KBK-keeper Michael Lansing ut i full strekk for å hindre KFUM-scoring. Med tjue minutter igjen var gjestene nær ved å forære vertene en stor målsjanse, men Momodou Lion Njie slapp med skrekken. Sekunder senere fikk KFUM en mulighet en i andre enden, men Hoseth ble hindret scoring nummer to.

Dermed endte det med poengdeling på Nordmøre.

– Jeg synes førsteomgangen vår er bra, mens det i 2. omgang blir litt kaos, sa KBK-spiller Ruben Alte til TV 2.

Annonse
Annonse

– Snillest i klassen

Etter kampen fikk KFUM-trener Johannes Moesgaard spørsmål om en situasjon der Hoseth ble lagt i bakken etter en lang pasning i bakrom.

– Det handler om rutine. Jeg vet om spillere i denne ligaen som hadde ligget flate og fått straffe, men når vi er de snilleste i klassen så får vi ikke det. Prestasjonene våre burde holdt til mer enn to poeng så langt, men vi er hvert fall i gang, sa Moesgaard til TV 2.

Både Kristiansund og KFUM Oslo innledet eliteseriesesongen på godt vis i påskehelgen. Nordmøringene fikk med seg tre poeng fra Åråsen, mens KFUM kjempet seg til poengdeling «hjemme» mot HamKam. Den kampen ble spilt på bynabo Vålerengas hjemmearena.

Begge de to lagene rykket opp til Eliteserien før denne sesongen. KFUM ble nummer to i 1. divisjon, mens Kristiansund tok seg gjennom opprykkskvalifiseringen ved å slå Bryne, Kongsvinger og til slutt Vålerenga over to oppgjør.

– Robuste og solide

Sist sesong vant KFUM begge de to innbyrdes oppgjørene mellom lagene 2-0.

– Vi har selvfølgelig analysert de kampene, og de er robuste og solide. De viste sist mot HamKam at de er et veldig godt eliteserielag, sa KBK-trener Amund Skiri til TV 2 før avspark.

Kommende uke er det duket for 1. runde i NM, der KFUM gjester Årvoll. For KBK venter Brattvåg. I neste eliteserierunde skal KBK på besøk til Molde, mens KFUM tar imot Strømsgodset.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse