Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
27 juni 2024 05:35
Del på Facebook
Regjeringen arrangerer en pridemottakelse to dager i forkant av årets Pride-parade i Oslo. Bildet er av fjorårets parade. Foto: Javad Parsa / NTB
Regjeringen arrangerer en pridemottakelse to dager i forkant av årets Pride-parade i Oslo. Bildet er av fjorårets parade. Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, 27. juni.

Regjeringen avholder til pridemottakelse

I forbindelse med Oslo Pride skal kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery avholde en pridemottakelse i regjeringens representasjonsbolig. Pridemottakelsen arrangeres to dager i forkant av årets pride-parade i Oslo, som avholdes den 29. juni. Jaffery skal etter planen besøke Pride Park i etterkant av mottakelsen.

Annonse
Annonse

Tool til Tons of Rock

Det amerikanske progressivmetalbandet Tool er blant dagens hovednavn på festivalen Tons of Rock. Torsdag er det den andre dagen av den årlige hardrock- og metalfestivalen, som arrangeres på Ekebergsletta i Oslo.

Debatt mellom Biden og Trump

USAs president Joe Biden og hans republikanske motstander Donald Trump møtes til sin første debatt i valgkampen klokka 3 natt til fredag norsk tid. Sist de to møttes til duell, var i 2020.

Vel vitende om Trumps strøm av kommentarer når andre snakker, har CNN denne gangen endret opplegg og kutter lyden på mikrofonen til den som ikke har ordet. Debatten vil også finne sted uten jublende og buende publikum til stede, og de to kandidatene får ikke ha med seg notater.

Annonse
Annonse

NM i Friidrett starter i Sandnes

NM i friidrett går av stabelen i Sandnes. Etter planen skal Jakob Ingebrigtsen, som nylig vant to nye EM-gull i Roma, delta på hjemmebanen. I går ble det kjent at hekkeløper Karsten Warholm ikke stiller til årets NM.

Eliteserien i fotball: Tabelljumbo Sandefjord møter HamKam

I dag spilles to kamper i Eliteserien i fotball for menn. Tabelljumbo Sandefjord tar imot HamKam på 13. plass. Det skiller ett poeng mellom lagene før oppgjøret i Hvalfangerbyen i Vestfold. Den andre kampen er oppgjøret mellom Lillestrøm og KFUM Oslo. Kampen i Sandefjord starter klokken 19, mens oppgjøret i Lillestrøm starter klokken 20.15.

Håndball: Europacuptrekning

I Wien i Østerrike skal gruppespillet i mesterligaen trekkes. Her er Vipers Kristiansand og Storhamar med i trekningen som starter klokken 17.30. I herrenes mesterliga er Kolstad med i trekningen. Den starter klokken 18.10. Det vil også være prisutdeling med kåring av årets lag.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøKS2 rapporten frå mars 2023 presiserer at den er bygt på kostnaden I 2022 kroner. Og forventa oppstart med ferdigstilling ...
@Geir Ole SætremyrJeg forholder meg til tallene fra SVV og KS2-analysen. Dine «konkrete» fantasier skal jeg ikke kommentere.
Espen Heitmann 1 dager siden Frp bestemmer når Trollstigen åpner
Så den godeste Kjølmoen mener at Frp og Frp alene skulle på litt over 6 måneder ha ryddet oppi trollstigen ...
@Terje SundsbøMine tall er meir konkrete enn dine draumar som håplaus kunst.
@Geir Ole SætremyrJeg mener at din lek med «tenk på et tall» kan du bedrive alene. Størrelsen på NTP viser med all ...
@Terje SundsbøMen, kva trur du kostnaden vi vere.Husk at SVV sine tall 2022 for Tautratunellen er 6,6 mrd. for 14 km ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse