Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Kurt Helge Røsand
Artikkel
28 august 2024 10:33
Del på Facebook
Nå kan du betale med mobilen: Trumf Pay er lansert med BankAxept for enkel betaling og registrering av bonus i en operasjon. Foto: BankID BankAxept
Nå kan du betale med mobilen: Trumf Pay er lansert med BankAxept for enkel betaling og registrering av bonus i en operasjon. Foto: BankID BankAxept

Mange nordmenn kan nå spare ekstra Trumf-bonus når de betaler med Trumf Pay i butikken, skriver BankID BankAxept i en pressemelding.

BankAxept finnes i over 7 millioner norske bankkort. Det er foreløpig kunder i DNB, SpareBank 1-bankene, bankene i Eika-gruppen og OBOS-banken som kan spare 1 prosent ekstra bonus ut året ved å legge inn BankAxept-kortet i Trumf Pay. Tilbudet gjelder i alle NorgesGruppen-butikkene Meny, Joker, Spar, Jacob’s, Nærbutikken og CC Mat, både i betjente og selvbetjente kasser.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

I fjor høst varslet de store dagligvarekjedene at BankAxept skulle inn i appene Æ, Coopay og Trumf Pay. Først ut ble NorgesGruppen med sin nye betalingsløsning Trumf Pay, som ligger i Trumf-appen.

Odd Birkenes, leder for verdiøkende tjenester i NorgesGruppen, ser frem til å få flest mulig kunder over på rimelige og enkle mobilbetalinger:

– Vi har valgt BankAxept som betalingskilde i Trumf Pay av en enkel grunn – det norske kortet gir de rimeligste betalingene og beste løsningene for norsk handel. Vi ønsker derfor å gi kundene en ekstra bonus ut året som takk for å legge inn BankAxept-kortet sitt i Trumf Pay, sier Odd Birkenes.

Ifølge Birkenes vil Trumf Pay bli et betalingsvalg også i deres nettbutikker etter hvert.

Dagligvarehandel uten lommebok

Aera Payment & Identification, NorgesGruppen/Trumf og BankAxept har gjennomført et felles prosjekt og pilotert løsningen i vår og sommer.

Annonse
Annonse

Terje Larsen, leder for BankAxept eBetaling, altså betalinger som går via internett med godkjente lommebøker og apper, og ikke via betalingsterminalen, er fornøyd med å være på lufta med den første tjenesten.

– Vi er svært glade for at NorgesGruppen og Aera har vært så raske med å få BankAxept inn i appen. Nå gjenstår appene til de andre dagligvarekjedene, slik at hele Norge kan handle mat uten at den fysiske lommeboken og plastkortene er med. Det er praktisk og superenkelt, og ikke minst lønnsomt for butikkene og kundene, sier Larsen.

Matcher Trumf

Kundene får med seg både bonus og fordeler kjeden tilbyr på en enkel måte når de betaler med mobilen.

– For å hjelpe til, slår vi i BankAxept på stortromma og sponser ytterligere to prosent ekstra bonus i oktober når det betales med Trumf Pay. Samlet vil bonusen være fire prosent ved betaling gjennom Trumf Pay denne måneden. Det er bare å varsle venner og kjente om at det er penger å spare, sier Terje Larsen.

Terje Larsen sier det haster å få flere mobilbetalinger over til BankAxept, for å gjøre den norske betalingsløsningen konkurransedyktig. Før sommeren gikk ni banker i gang med BankAxept i Apple Pay. Det ble i sommer kjent at DNB vil lansere Apple Pay med BankAxept i løpet av året, og at Vipps vil ha BankAxept med på laget for å overbevise butikkene om at Vipps vil være et attraktivt betalingsalternativ også ut fra et kostnadssynspunkt.

– BankAxept er på god vei inn i digitale betalinger, og dermed kan vi fortsette å være butikkenes prefererte betalingsvalg også i årene som kommer, sier Larsen.

Bankene avgjør selv når de ønsker å tilby eBetaling til sine kunder, og flere banker har meldt at de er på vei. Sjekk med egen bank når det blir mulig å samle bonuspoeng og handle med Trumf Pay.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDet er vel nettopp reduksjon av trafikken i Ålesundstunellane som er saken.Ekspressbusser korresponderer med fergene utan ventetid, begge retninger. Prioritert ...
@Geir Ole SætremyrDu mener det er viktig å unngå økning i trafikken. Da gjelder det vel å unngå den enorme trafikkøkningen i ...
@Terje SundsbøNår det gjeld Møreaksen har vi i våre høyringar gått i rette med SVV sine prognoser der trafikken i eit ...
@Geir Ole SætremyrØkt trafikk er vel et problem også når det skjer på Sunnmøre. Siden vi nå kommenterer en artikkel om Møreaksen, ...
@Terje SundsbøDet tendensiøs er at du linker alt opp mot Møreaksen for å implementere det i vidare tankerekke.Økt trafikk er eit ...
@Geir Ole SætremyrHva mener du når du hevder at mitt spørsmål er tendensiøst - det er jo svært likt det du selv ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse