fbpx
Annonse
Annonse
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ohr lise katrinLise Ohr skrive for KSU.NO Lise Katrin Ohr er 33 år gammel. Til daglig driver hun skobutikken “Mani” på Storkaia Brygge. Hun brenner for bylivet, kultur, musikk og KBK. Lise er aktiv både i lokalmiljøet og på sosiale medier.

6 av årene er tilbrakt i sørvest-London, men nå er hun etablert med samboer og barn på Innlandet. En ekte Kristiansundspatriot tror jeg vi kan kalle henne. Utenom arbeidstiden skal vi se om hun kan lage noen artikler for KSU.NO.

Hvis det er flere der ute som har lyst å prøve seg som journalist, så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi søker alle aldersgrupper.

Dette er en nettavis som drives på dugnad. Derfor kan vi kun love at man lærer litt om medienes verden. Brenner du for noe, skriver du et leserinnlegg og sender til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Brenner du for mye, kan du bidra som fast skribent.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte