Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
23 april 2018 09:17
Del på Facebook
Pål Erik Ulvestad spilte sin best kamp av året. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Pål Erik Ulvestad spilte sin best kamp av året. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sean McDermott 4 poeng
Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter kampen mot Bodø/Glimt.Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter kampen mot Bodø/Glimt.Spiller nok en god kamp. Har noen gode og avgjørende redninger i slutten av hver omgang. Spiller bak et forsvar som slipper til lite. Dirigerer godt og det ser ut som forsvaret virkelig er sikker på han.

Aliou Coly 4 poeng
Coly spiller en bunnsolid kamp. Burde vært brukt mye mer offensivt, spesielt i første omgang ligger han i fine posisjoner uten å få ballen. Gjør en viktig jobb mot veldig gode motstandere i Bodølagets to flankespillere. Lite hjelp på Glimts mål.

Andreas Hopmark 3 poeng
Litt ned for Andreas denne gang. Taper noen dueller i farlige posisjoner, blant annet på målet. Også noen pasningsfeil som han ikke forekommer veldig ofte. Men for all del, KBK slipper ikke til mange sjanser, så det er egentlig ganske greit defensivt av KBK (og Andreas) i dag også.

Dan Peder Ulvestad 4 poeng
Kapteinen går foran igjen. Vinner det som er foran eget mål. Rydder unna og velger fornuftige løsninger når han avklarer. Binder sammen forsvaret og det blir ikke mange sjanser mot KBK om han spiller fortsetter slik. Kan fortsatt være med å gjøre offensive dødballer bedre.

Christoffer Aasbak 3 poeng
Også i dag bedre i forsvarsarbeidet enn i angrep. Alt for mange pasningsfeil og -valg. Likevel en grei kamp med tanke på at Glimt heller ikke produserer veldig mye. Skadet etter 65 minutter og byttet ut.

Amiduo Diop 2 poeng
Sliter fortsatt med et uforløst potensial ser det ut til. Et steg som det lukter svidd av til tider, som slukner alt for tidlig. Er alt for sløv i det kollektive defensive. Følger for eksempel ikke med når resten av laget vil presse opp noen ganger på innkast. Heller ikke særlig på hugget på Glimts overlapp i forkant av målet. Men med litt mer spilletid kommer nok Mido for fullt.

Stian Aasmundsen 4 poeng
Spiller en god kamp uten å synes alt for mye. Litt mer unøyaktig enn tidligere kamper. Men scorer mål, og det er jo rimelig viktig. Har virkelig etablert seg som en av de viktigste spillerne på laget med en drivende spillestil.

annonse

Pål Erik Ulvestad 5 poeng
Jobber godt som vanlig, og nå begynner han å luke bort pasningsfeilene. Vinner det som er av dueller. Begynner å danne et veldig solid midtbanepar sammen med Aasmundsen. Spiller sin beste kamp av året.

Liridon Kalludra 2 poeng
Litt det samme som forrige kamp for Liri. Greier ikke å prege kampen framover på banen. Virker tidvis frisk, men det blir veldig mye nesten. Burde vært en kamp hvor Liri presterer bedre enn han gjorde offensivt.

Benjamin Stokke 2 poeng
Lite synlig og virker fortsatt kamprusten. Møter motspillere som matcher han i lufta. Er litt lite bevegelig også.

Daouda Bamba 3 poeng
Jobber og sliter, men kommer ikke til farligheter av stor betydning. Gjør imidlertid et godt forarbeidet på KBK sitt mål. Som resten av laget har også han mye å gå i det offensive.         

Erlend Sivertsen gjør et greit innhopp for Aasbakk. Bendik Bye og Sondre Sørli gjør greie innhopp for Diop og Liri. Begge virket å være en større trussel enn de som de kom inn for.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Rune Kristiansen 13 timer siden Folket er ikke til for staten
Frp skuffer ikke. Å kutte mottak av kvoteflyktninger er ikke mindre enn umenneskelig og dette tankesettet gjennomsyres partiet av. 50 øre ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøSa ikke at det var trygt, men tryggere for mennesker, da det er lett å komme seg av en ferge, ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnOm «vertskapet» er en idrettsturnering eller et annet kulturarrangement man deltar på, så kan man ikke dra før det er ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøBrann på ferge er ingen fare for passasjerer, det er bare å gå i en livbåt. Det er inge store ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
Det er svært alvorlig når Jørn Inge Løvik, daglig leder Romsdalsaksen AS, unnlater å nevne at med Møreaksen så blir ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnJeg tror de fleste følger dine velmenende råd. Men svær ofte skjer det uforutsette ting. Og du kan jo ikke ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte