Marianne Synnes (H) og Jan Steinar Engeli Johansen (FrP). Foto: Stortinget (t.v.) og Fremskrittspartiet ved fotograf Bibben (t.h.)

I en pressemedling fra Fra Marianne Synnes(H) og Jan Steinar Engeli Johansen (FrP) meldes det om at regjeringen nå fortsetter satsingen på videreutdanningen av lærere, for å sikre en skole der elevene lærer mer.

– I dag er det grunn til å juble. Rekordmange lærere i Møre og Romsdal har fått godkjent søknaden sin om videreutdanning. Dette viser at det er mange engasjerte og dyktige lærere som ønsker seg faglig påfyll, jubler stortingsrepresentant Marianne Synnes. Det å satse på læreren er en viktig investering for fremtiden. Vi vet at læreren er den viktigste enkeltfaktoren for elevenes læring. Det er gledelig å se at lærerne ser verdien i faglig oppdatering og benytter seg av tilbudet, legger hun til.

Saken fortsetter under annonsen

– I likhet med andre yrker, er det viktig at også lærerne får tilbud om å spisse og fornye egen kunnskap. Slik ønsker vi å gjøre gode lærere enda bedre, sier Jan Steinar Engeli Johansen. Videreutdanningen har så langt gitt gode resultater. Nesten 7 av 10 lærere som har deltatt på videreutdanning sier at de har blitt bedre lærere og at elevene deres lærer mer.

– Vi er glade for at satsingen virker! Her i Møre og Romsdal ser vi en økning fra 232 til 311 godkjente søknader siden i fjor. Det er en økning på 34%! Det er gledelig at stadig flere får tilbud om videreutdanning, når vi vet at læreren er den viktigste enkeltfaktoren for elevenes læring. Det er avgjørende for å sikre en skole i verdensklasse, sier de to.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format, tilknyttede artikler og med kinoprogrammet i Kristiansund i tillegg.

Relevant innhold

Annonse