Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Helge Pedersen
Artikkel
13 juni 2018 06:00
Del på Facebook
– Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på, skriver Per Helge i dagens kronikk. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
– Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på, skriver Per Helge i dagens kronikk. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund og Nordmøre har opplevd litt av en gladhelg. KBK slo Molde i eliteserien og rykker stadig oppover på tabellen. Jeg er stolt over hva KBK har fått til med sine tross alt begrensede ressurser i forhold til mange av de store klubbene i fotball-Norge. Det er utrolig hva man kan få til om trua og kunnskapen er der. I tillegg må man selvsagt ha de rette holdningene.

Mange glade mennesker

Per Helge Pedersen, fast spaltistPer Helge Pedersen, fast spaltistBåde i byen og på distriktet har det vært en rekke arrangement allerede som har samlet mye folk. Av de bildene jeg har sett i TK, på de mange nettsidene og på Facebook har det vært mye glede og humør. Nå håper jeg at dette gode humøret kan fortsette.

Skal vi oppnå noe, og skal vi ha fest – da må vi lage moroa selv. Det er veldig hyggelig og bra at vi har mange entusiaster på Nordmøre som setter i gang tiltak og som gjør noe. Da kommer flere med. Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på.

Et sted for optimisme

Det som er viktig er å skape grobunn for optimisme. Mismot kommer man ikke langt med. Det gjør man heller ikke ved å skylde på alle andre når noe går galt. Fremstår Nordmøre som et sted for Ja-mennesker og glade folk, ja, da blir Nordmøre mer attraktiv både for dem som gjerne vil komme på besøk og ikke minst for dem som gjerne vil flytte og bosatte seg på Nordmøre. Her er det ressurser og muligheter nok.

En lang hyggelig sommer

Etter det jeg kan se er det lagt opp til en rekke arrangement både i byen og på distriktet utover sommeren og høsten. KSU.NO har en ypperlig kalender som viser store og små arrangementer utover.

For min del vil jeg være mye på hytta ved Karihavet i sommer – og da har jeg et perfekt utgangspunkt for å besøke en rekke arrangement.

For vår del får vi mye besøk av slekt og venner både fra inn- og utland. Det er hyggelig å vite at mange gleder seg til å komme besøk på Nordmøre.

Mange nye tiltak

Jeg vil gjerne gi honnør til alle dem som bidrar til å sette Nordmøre på kartet. Det investeres nå i nye prosjekter både her og der. For meg er det selvsagt en spesiell glede å se på alt det positive som skjer i Vågen i Kristiansund. Det er sannelig et flott utstillingsvindu både for byen og for hele Nordmøre.

Ellers vil jeg benytte også denne anledningen til å fremheve alle «kunstnerne» som driver med alt fra håndverk, billedkunst, matkunst mv. Nordmøre har en mangfold når det gjelder produksjon av ekte varer av fremste kvalitet.

God sommer til alle!

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse