Annonse
– Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på, skriver Per Helge i dagens kronikk. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
– Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på, skriver Per Helge i dagens kronikk. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Kristiansund og Nordmøre har opplevd litt av en gladhelg. KBK slo Molde i eliteserien og rykker stadig oppover på tabellen. Jeg er stolt over hva KBK har fått til med sine tross alt begrensede ressurser i forhold til mange av de store klubbene i fotball-Norge. Det er utrolig hva man kan få til om trua og kunnskapen er der. I tillegg må man selvsagt ha de rette holdningene.

Mange glade mennesker

Per Helge Pedersen, fast spaltistPer Helge Pedersen, fast spaltistBåde i byen og på distriktet har det vært en rekke arrangement allerede som har samlet mye folk. Av de bildene jeg har sett i TK, på de mange nettsidene og på Facebook har det vært mye glede og humør. Nå håper jeg at dette gode humøret kan fortsette.

Skal vi oppnå noe, og skal vi ha fest – da må vi lage moroa selv. Det er veldig hyggelig og bra at vi har mange entusiaster på Nordmøre som setter i gang tiltak og som gjør noe. Da kommer flere med. Målet må være at alle skal bli engasjert i ulike store og små arrangement. Trafikk skaper trafikk. Det er noe vi alltid må huske på.

Et sted for optimisme

Det som er viktig er å skape grobunn for optimisme. Mismot kommer man ikke langt med. Det gjør man heller ikke ved å skylde på alle andre når noe går galt. Fremstår Nordmøre som et sted for Ja-mennesker og glade folk, ja, da blir Nordmøre mer attraktiv både for dem som gjerne vil komme på besøk og ikke minst for dem som gjerne vil flytte og bosatte seg på Nordmøre. Her er det ressurser og muligheter nok.

En lang hyggelig sommer

Etter det jeg kan se er det lagt opp til en rekke arrangement både i byen og på distriktet utover sommeren og høsten. KSU.NO har en ypperlig kalender som viser store og små arrangementer utover.

For min del vil jeg være mye på hytta ved Karihavet i sommer – og da har jeg et perfekt utgangspunkt for å besøke en rekke arrangement.

For vår del får vi mye besøk av slekt og venner både fra inn- og utland. Det er hyggelig å vite at mange gleder seg til å komme besøk på Nordmøre.

Mange nye tiltak

Jeg vil gjerne gi honnør til alle dem som bidrar til å sette Nordmøre på kartet. Det investeres nå i nye prosjekter både her og der. For meg er det selvsagt en spesiell glede å se på alt det positive som skjer i Vågen i Kristiansund. Det er sannelig et flott utstillingsvindu både for byen og for hele Nordmøre.

Ellers vil jeg benytte også denne anledningen til å fremheve alle «kunstnerne» som driver med alt fra håndverk, billedkunst, matkunst mv. Nordmøre har en mangfold når det gjelder produksjon av ekte varer av fremste kvalitet.

God sommer til alle!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse