Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

KBK–Start: 1–1

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller nok en solid kamp. Har et par gode redninger på to store Startsjanser. Har også rimelig bra kontroll i feltet.  Morsomt at KBK får nok en spiller som representerer landet sitt, denne gangen Irland.

Bent Sørmo: 3 poeng
Har brukbar kontroll på sin side, men er nok litt ut av stilling på målet til Start. Veldig positiv vilje i det offensive og er god til å drible. Resulterer dog ikke i alt for mye i denne kampen.

Aliou Coly: 3 poeng
Berger mye i forsvaret med sin hurtighet og styrke, selv om han møter en spiss som er enda raskere. Har noen susende taklinger i siste liten som fort kan gå galt. Noen unøyaktigheter når han gir fra seg ballen, men tar i hvert fall ingen sjanser når han dunker ballen framover.

Dan Peder Ulvestad: 3 poeng
God i duellspillet som alltid, både langs bakken og i lufta. Start har ikke mange muligheter, men de har en del som blir avverget i siste liten. Må dessverre byttes ut med skade i starten av andre omgang. Skaden er forhåpentligvis ikke er alt for langvarig, for kapteinen er blant de aller viktigste på laget. Men heldigvis er vel dette plassen KBK er best forspent på.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
KBK slipper heller ikke alt for mye til på Aasbak sin side, og Aasbak blir mer og mer solid i det defensive.  Ikke like mye med framover på banen. Et godt forsøk på frispark, nærmer seg tellende resultater. Men på corner er fortsatt ikke KBK en alt for stor trussel, uten at det er bare Aasbak sin «feil».

Amidou Diop: 4 poeng
KBK sin bestemann. Rydder opp, vinner mange dueller og glir lett forbi motstanderne med ballen. Avleveringene framover på banen kunne vært noe bedre. Glipper veldig på den første sjansen til Start, men det resulterte heldigvis ikke i scoring.

Stian Aasmundsen: 2 poeng
Ikke av de beste kampene til Stian. Har vært jevnt over veldig god hele sesongen, så en liten down må man vel regne med. Løper mye, men er ikke like ballsikker som vanlig. Byttes ut på slutten av kampen.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Liten nedtur for Liri. Kommer ikke helt med i kampen, og når han har ballen blir det ikke alt for mye av det. Spiller litt for mye på det sikre og vender for ofte hjemover når han får ballen.

Bendik Bye: 3 poeng
Spiller ingen veldig god kamp, men scorer et viktig mål. Har også en god avslutning i første omgang, og er involvert i en stor del av det ikke alt for mye som KBK skaper framover. Så ut til å trives på slutten når han inntar spissrollen.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Har noen gode forseringer, men blir som i de siste kampene veldig mye nesten. Hele stadion ropte på straffe da han var på vei gjennom, men dommeren lot spillet korrekt gå videre.

Simon Alexandersson: 2 poeng
Spiller sin første kamp fra start, og det blir ikke helt hans kamp. Får ikke de innleggene han trenger, og sliter også med å måtte sloss nesten «alene» mot midtforsvaret til Start. Med litt tålmodig blir det helt sikkert bedre utover høsten.

Christophe Psyche: 3 Poeng
Spiller litt over en halv time av andre omgang for Ulvestad. Gjør en helt grei kamp. Greier i siste liten å avverge at Starts 10-millionersspiss kommer alene med McDermott. Holder også på å score på slutten.   

Sondre Sørli kommer inn den siste knappe halvtimen for Alexandersson, og bidrar veldig positivt blant annet med forarbeidet til scoringen. Brent Lepistu spiller det siste kvarteret for Aasmundsen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte