Annonse
Annonse
Jonas Gahr Støre startet valgkampen før kommunevalget 2019 på Mortensrud i Oslo lørdag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Jonas Gahr Støre startet valgkampen før kommunevalget 2019 på Mortensrud i Oslo lørdag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Blant hundrevis av frivillige barn og unge på Mortensrudfestivalen valgte Arbeiderpartiet å starte sin lange valgkamp fram mot kommunevalget om ett år.

– Det er veldig inspirerende å se så mange frivillige barn og unge som gjennomfører et så flott arrangement, sa Jonas Gahr Støre da han lørdag var til stede på Arbeiderpartiets stand på Mortensrudfestivalen.

Han kom rett fra svensk valgkampavslutning til norsk valgkampåpning. Søndag er det ett år til kommune- og fylkestingsvalget 2019.

– Vi er opptatt av å være ute blant folk og kommer til å bruke mye tid på det det neste året, sier Ap-lederen, som måtte stille opp og ta selfie med mange av deltakerne på festivalen.

Aps valgkamp starter med stands over hele landet. I Oslo ble det delt ut røde roser på 16 forskjellige steder.

Også Høyre markerer denne helgen starten på den lange valgkampen. Rundt 750 Høyre-folk var samlet i Stavanger på partiets kommunalkonferanse. Og allerede mandag legger statsminister Erna Solberg ut på storbyturné der hun på to dager skal besøke Oslo, Tromsø, Trondheim og Bergen.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte