Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Steinar Melby
Artikkel
19 desember 2018 10:25
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær blir ny Manchester United trener. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær blir ny Manchester United trener. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gratulerer med den fantastiske ansettelsen som treneren til Manchester United. Manchester United  – en av de største klubbene i verden – med trener fra Kristiansund? Smatt både en, to og tre ganger på den. Har det vært noen større utnevnelse av noen person med tanke på publisitet og berømthet på verdensbasis fra Norge ? 

I 2005 ble det selektert en liste over 50 nordmenn i en kåring ledet av NRK for å finne århundrets nordmann. De nominerte måtte ha hatt sin levetid innen tidsrommet 1905 – 2005 og over 400 000 nordmenn stemte på den personen de mente var århundrets nordmann. Allerede da, var Ole Gunnar Solskjær på 21. plass på denne listen. Foran Hjallis, Bjørn Dæhlie, Bjørn Wirkola, Sonja Henie, Trygve Lie og Gustav Vigeland for å sette det i en passelig kontekst i forhold til berømmelsen.

Etter en halv sesong med suksess med Manchester United – ville noen vært i tvil om at det ville bært rett til toppen også her, hvis denne kåringen ville tatt for seg nordmenn fra 1918 - 2018 ? Close race mellom Kong Olav, Einar Gerharsdsen, Erik Bye og Ole Gunnar? Natos generalsekretær i Jens Stoltenbergs skikkelse kunne vært med i konkurransen, men ville kanskje ikke ikke nådd Solskjær til knærne en gang, i berømmelse.

For så stort ville det være.  En kristiansunder ville seilt opp som århundrets nordmann. Energisk, målbevisst, ydmyk og Norges minst blaserte kjendis. I United vil du bli verdens minst blaserte kjendis og du vil bli elsket av United-fans. Måten du takler media på i både medgang og motgang ville gjøre deg yndet og respektert for andre lags supportere også.

I de siste to årene har Kristiansund fostret to trenere i den norske eliteserien av ypperste klasse. Både Ole Gunnar Solskjær og Christian Michelsen har vært to fantastiske ambassadører for sine klubber og for Kristiansund.

annonse

Med jobben i United har nå Ole Gunnar muligheten til å ta steget som en av de store trenerne i fotballens hjemland, i Europa og på verdensbasis. For så vidt og bredt spenner Premier League, Manchester United og lagets trener og frontfigur.

Særdeles lykke til i den nye jobben, Ole Gunnar Solskjær. Du vil selvfølgelig bli savnet i Molde, men vi regner med å se deg i Kristiansund av og til fremdeles. Du kommer helt sikkert til å trekke mange flere supportere fra Kristiansund til hjemmekampene på Old Trafford også. Debutkampen mot ditt tidligere Cardiff vil bli et fantastisk oppgjør å følge allerede til helga. 

Ufattelig stort!!! Du er i høyeste grad beviset på at alt er mulig her i verden så lenge man tør å sette seg grisete mål og forfølge dem til de er oppnådd.

Hvis det er lov til å be om en siste reklame på Bjønnahaugen, burde det stått «Ole Gunnar Solskjær» der noen dager, for å minne oss om at «the sky is not the limit».

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 23 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte