Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
31 desember 2018 09:55
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær har tatt ni av ni mulige poeng som Manchester Untied-sjef. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær har tatt ni av ni mulige poeng som Manchester Untied-sjef. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær var skuffet over baklengsmålet mot Bournemouth, men synes Manchester United-spillerne håndterte kampen mye bedre enn mot Huddersfield sist.

Nathan Akés 1–3-redusering og Eric Baillys røde kort var de eneste minusene da Solskjærs menn valset over Joshua King og lagkameratene på Old Trafford-gresset.

United spilte pen angrepsfotball, scoret tidlig og hadde i praksis avgjort kampen før pause.

– Det var en virkelig, virkelig bra kamp. Vi går ut der i første omgang og angriper kampen med høyt tempo og press. Men først og fremst var responsen på deres scoring så bra. Vi håndterte denne kampen så mye bedre enn for eksempel mot Huddersfield, sa Solskjær til Sky Sports.

Savner smultringen
I seieren over Huddersfield ledet United 3–0, men slapp inn et mål helt på slutten. Det er åpenbart at «nullen» er det som mangler for Solskjær etter en pangstart som United-manager.

annonse

Rødtrøyene har kun holdt nullen to ganger på 20 Premier League-kamper denne sesongen.

– Vi var ute etter å holde nullen, men vi kan ikke skru av i ett sekund i denne ligaen. Da vi gjorde det, skjedde det (Bournemouth scoret). Vi ser etter et rent bur, den grunnmuren som gjør at de fire der framme bare kan kjøre på, sa nordmannen.

Frisk duo
Han gledet seg naturlig nok over at Paul Pogba nok en gang bidro med to scoringer. Også Marcus Rashford har fått opp dampen under Solskjærs ledelse.

– Marcus har vært i en annen klasse siden jeg kom hit. Han har scoret to mål, og arbeidskapasiteten hans er utrolig. Han har potensialet til å bli en spiller av topp, topp klasse, mente Solskjær.

Hans neste oppgave blir bortekampen mot Newcastle onsdag kveld. Deretter venter Reading på hjemmebane i FA-cupen før Solskjærs første store test: Tottenham på bortegress 13. januar.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 21 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte