Annonse

Rotlaus Rotlaus

Politiet undersøkte mandag kveld en gjenstand ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Politiet undersøkte mandag kveld en gjenstand ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Politiet undersøkte mandag en mistenkelig gjenstand som var plassert ved justisminister Tor Mikkel Waras bolig i Oslo. Gjenstanden viste seg å være ufarlig.

Det var ved 19-tiden at politiet fikk melding om funn av en mistenkelig gjenstand utenfor justisminister Tor Mikkel Waras (Frp) bolig i Oslo.

Politiets bombegruppe ble sendt ut for å undersøke gjenstanden. Rundt en time etter at politiet fikk melding om hendelsen, konkluderte gruppa med at gjenstanden var ufarlig. Statsråden er informert om funnet.

Ifølge Akersposten skal det dreie seg om et langt tøystykke som var festet til familiens bil. Tøystykket ble oppdaget da et familiemedlem kom kjørende hjem med bilen.

Les også: Solberg betegner Wara-trusler som urovekkende

Etter det NTB får opplyst, blir det foreløpig ikke noe ytterligere vakthold rundt Waras bolig.

– Det er ikke tatt noen avgjørelse på det. Vi må se hva dette er helt konkret først. Så vil det bli tatt en beslutning når vi vet litt mer, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Justisdepartementet vil ikke kommentere saken og henviser til politiet for kommentarer.

Natt til 6. desember i fjor tegnet noen et hakekors og skrev ordet «rasist» på huset og bilen til justisministeren. I tillegg hang en hyssing ut av bensintanken på en bil som sto parkert ved huset, noe som ble ansett som et forsøk på å tenne på bilen eller en trussel om det. 17. januar var det et branntilløp i søppelkassen på utsiden av Waras hus.

(©)NTB

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte