Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
07 mars 2019 09:17
Manchester Uniteds Romelu Lukaku er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær også trener laget kommende sesong. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix
Manchester Uniteds Romelu Lukaku er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær også trener laget kommende sesong. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-spissen Romelu Lukaku avslørte etter onsdagens «mirakel» i Paris hvem spillerne vil ha som manager også neste sesong.

Det er ingen overraskelse at det er en nordmann med nordmørsk dialekt.

– Jeg vet at han kommer til å fortsette. Det er det ingen tvil om, sa Romelu Lukaku til Viasport etter at United hadde vunnet 3-1 over PSG på bortebane og avansert til kvartfinalen i mesterligaen.

Etter at Solskjær tok over ansvaret på Old Trafford har Manchester United spilt 17 kamper. Det har endt med 14 seirer, to uavgjort og ett tap.

– Han vil bli, og vi spillerne vil at han skal fortsette. Vi gjør det veldig bra for tiden, og vi spiller som Manchester United skal gjøre, sa belgieren, ifølge Manchester Evening News.

Lukaku har etter sine to mål mot Paris scoret to mål i en kamp for tredje gang på rad.

– Han er en ung trener. og han har unge spillere i stallen. Dette er det perfekte miljøet å utvikle seg i, og forhåpentlig vil vi også ta hjem noen trofeer framover, sa spissen.

Søndag er Arsenal motstander i London for Ole Gunnar Solskjærs mannskap. United kjemper mot blant annet Arsenal i kampen om å komme blant de fire beste som sikrer mesterligaspill også neste sesong.

Nå har derimot også United fortsatt muligheten til mesterligaspill neste sesong om de går helt til topps i mesterligaen også denne sesongen.

Solskjær viste sitt ungdommelige mot da han kastet inn på tenåringene Tahith Chong (19) og Mason Greenwood (17) mot slutten av kampen mot PSG.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 30 minutter siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 14 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 21 timer siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 21 timer siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte