Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
07 mars 2019 09:17
Del på Facebook
Manchester Uniteds Romelu Lukaku er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær også trener laget kommende sesong. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix
Manchester Uniteds Romelu Lukaku er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær også trener laget kommende sesong. Foto: Thibault Camus / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-spissen Romelu Lukaku avslørte etter onsdagens «mirakel» i Paris hvem spillerne vil ha som manager også neste sesong.

Det er ingen overraskelse at det er en nordmann med nordmørsk dialekt.

– Jeg vet at han kommer til å fortsette. Det er det ingen tvil om, sa Romelu Lukaku til Viasport etter at United hadde vunnet 3-1 over PSG på bortebane og avansert til kvartfinalen i mesterligaen.

Etter at Solskjær tok over ansvaret på Old Trafford har Manchester United spilt 17 kamper. Det har endt med 14 seirer, to uavgjort og ett tap.

– Han vil bli, og vi spillerne vil at han skal fortsette. Vi gjør det veldig bra for tiden, og vi spiller som Manchester United skal gjøre, sa belgieren, ifølge Manchester Evening News.

annonse

Lukaku har etter sine to mål mot Paris scoret to mål i en kamp for tredje gang på rad.

– Han er en ung trener. og han har unge spillere i stallen. Dette er det perfekte miljøet å utvikle seg i, og forhåpentlig vil vi også ta hjem noen trofeer framover, sa spissen.

Søndag er Arsenal motstander i London for Ole Gunnar Solskjærs mannskap. United kjemper mot blant annet Arsenal i kampen om å komme blant de fire beste som sikrer mesterligaspill også neste sesong.

Nå har derimot også United fortsatt muligheten til mesterligaspill neste sesong om de går helt til topps i mesterligaen også denne sesongen.

Solskjær viste sitt ungdommelige mot da han kastet inn på tenåringene Tahith Chong (19) og Mason Greenwood (17) mot slutten av kampen mot PSG.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

jon ingar eik 1 timer siden Samarbeid eller splid?
Helge Orten, og Rise, strekninga frå Vestens til Moa er ei felles strekning E136 og E39, det er den også ...
@Bjørn JacobsenInteressant å observere at lokalpolitikere i SV kjemper så innbitt for å stoppe Møreaksen. De er fullt klar over at da ...
@Bjørn JacobsenDa får vi håpe at politikerne på Stortinget ser at Møreaksen bør prioriteres foran Hordfast på Fergefri E39.
Møreaksen er på SV si kuttliste: "Den er der;)Bare en forglemmelse fra min side. MvhMona FageråsStortingsrepresentant Nordland og SVs samferdselspolitiske ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøOg? Det er jo KSU som har delt innlegget fra denne siden på SIN side på facebook. Og så klart ...
@Anne Mari SandshamnTakk for den linken. Det forandrer likevel ikke mitt poeng – kommentarene bør skrives her på denne siden til dette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte