Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
10 april 2019 10:52
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjærs status blant Manchester United-fansen vil hjelpe ham når de tøffe periodene kommer, mener Gary Neville. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjærs status blant Manchester United-fansen vil hjelpe ham når de tøffe periodene kommer, mener Gary Neville. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre managere på rad mistet helt tilliten blant Manchester Uniteds trofaste supportere. Det kommer ikke til å skje med Ole Gunnar Solskjær, spår Gary Neville.

Den tidligere United-kapteinen føler seg sikker på at fansen kommer til å støtte Solskjær i tykt og tynt. Tidligere har underpresterende spillere kunnet gjemme seg bak en presset manager, men Neville mener den tiden nå er forbi på Old Trafford.

– Spillerne må fortsette å spille bra. Gjør de ikke det og spiller dårlig for å svekke manageren, har de ingen steder å gå. Fansen kommer ikke til å vende Ole GunnarSolskjær ryggen, sier Neville til Sky Sports.

Med en klubblegende i managerstolen mener han Solskjærs «goodwill» vil vare også når det røyner på. Tidligere har David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho alle måttet betale prisen for dårlige resultater. Alle hadde til felles at de hadde mistet støtten fra Uniteds mest trofaste tilhengere før de ble sparket.

annonse

– Spillerne må prestere under Solskjær. Gir de alt, og det likevel ikke fungerer helt, så er det i orden. Men starter de å spille dårlig og ikke viser arbeidsmoral slik de har gjort tidligere, er det de som har et problem, mener Neville.

– Fansen vil stå ved Ole. Det er det ingen tvil om.

Manchester United har ikke vunnet Premier League siden managerlegenden Alex Ferguson ga seg i 2013. I sesonginnspurten kjemper klubben en hard kamp om å ta seg inn blant de fire beste og sikre seg mesterligaspill også for neste sesong.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 42 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 16 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte