Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
12 april 2019 08:18
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Brann–BK: 2–1

Sondre Sørli og Bendik Bye var KBKs beste borte mot Brann med to sterke 5'ere.

Sean McDermott: 3 poeng
Har noen gode redninger. Burde muligens vært bedre med på Branns siste scoring. Ble presset veldig hardt og spørsmålet er om han skulle hatt frispark. Men gjorde en grei kamp ut over det.

Bent Sørmo: 3 poeng
Det skjer mye rart på høyresiden i første omgang, blant annet på Brann sitt første mål. Får det rimelig tøft mot gode Brannspillere. Forholdsvis god med ball.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Hele forsvaret får en stri jobb mot løpsvillige Brannspillere. Gjør ikke mange feil, så totalt sett en bra gjennomført kamp.

Christophe Psyché: 2 poeng
Er litt for ofte ut av posisjon, som på det første målet. Litt slurv i framspill, også fordi Brann er rimelig tøffe i presset til tider. Men har nok hatt bedre kamper. Byttes med Hoven den siste halvtimen, hvor Coly flyttes ned i forsvaret.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Ikke like trygg med ball som vanlig, men holder grei stand på siden sin. Vokser utover kampen. Hatt en positiv start på sesongen og fått bidra mye mer enn i fjor.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Ikke vanlig standard. Gjør noen enkle pasningsfeil. Glipper veldig lett markeringen på Rismark Eggen på det andre målet. Vinner en del dueller både i lufta og på bakken.

Amiduo Diop: 3 poeng
Løper mye og er borti mye. Har et veldig fint steg, og det går hurtig. Men har igjen noen litt uforklarlige feilpasninger som fort kunne ha blitt skjebnesvangre. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Bommer på en stor sjanse som han nok burde hatt uttelling på. Faller litt bort etter hvert. Bytter med Isaksen de siste 20 minuttene.

Sondre Sørli: 5 poeng
Har hatt to meget positive kamper på rad stadig med voksende selvtillit. Scorer mål da han luktet returen på Hoven sin heading. Ellers skaper han problemer for Brann gjennom det meste av kampen. KBK sin bestemann sammen med Bye. 

Aliou Coly: 3 poeng
Løper mye og får en sjanse og er ikke alt for langt unna å score. Ellers ikke alt for synlig. Andre omgang viser nok at han har mer å bidra med i forsvar enn i angrep.

Bendik Bye: 5 poeng
Nok en gang en god kamp. Veldig fint legg på KBK sitt mål.  Tar mange gode initiativ og lykkes mye. Sterk i duller. KBK sin beste sammen med Sørli

Kristoffer Hoven: 3 poeng
Kommer nok en gang inn og bidrar med målpoeng. En glimrende heading i tverrliggeren på Sørli sitt mål. Ellers stor og sterk og sloss godt. Kan fort bli et funn for KBK.

Jesper Isaksen spilte 20 minutter og gjorde et positivt innhopp. Blant annet involvert i KBK sitt mål. Haris Cirak spilte de siste minuttene og rakk ikke så mye annet enn å pådra seg gult kort. Tross tap en godt gjennomført kamp av KBK.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 17 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse