fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Brann–BK: 2–1

Sondre Sørli og Bendik Bye var KBKs beste borte mot Brann med to sterke 5'ere.

Sean McDermott: 3 poeng
Har noen gode redninger. Burde muligens vært bedre med på Branns siste scoring. Ble presset veldig hardt og spørsmålet er om han skulle hatt frispark. Men gjorde en grei kamp ut over det.

Bent Sørmo: 3 poeng
Det skjer mye rart på høyresiden i første omgang, blant annet på Brann sitt første mål. Får det rimelig tøft mot gode Brannspillere. Forholdsvis god med ball.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Hele forsvaret får en stri jobb mot løpsvillige Brannspillere. Gjør ikke mange feil, så totalt sett en bra gjennomført kamp.

Christophe Psyché: 2 poeng
Er litt for ofte ut av posisjon, som på det første målet. Litt slurv i framspill, også fordi Brann er rimelig tøffe i presset til tider. Men har nok hatt bedre kamper. Byttes med Hoven den siste halvtimen, hvor Coly flyttes ned i forsvaret.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Ikke like trygg med ball som vanlig, men holder grei stand på siden sin. Vokser utover kampen. Hatt en positiv start på sesongen og fått bidra mye mer enn i fjor.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Ikke vanlig standard. Gjør noen enkle pasningsfeil. Glipper veldig lett markeringen på Rismark Eggen på det andre målet. Vinner en del dueller både i lufta og på bakken.

Amiduo Diop: 3 poeng
Løper mye og er borti mye. Har et veldig fint steg, og det går hurtig. Men har igjen noen litt uforklarlige feilpasninger som fort kunne ha blitt skjebnesvangre. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Bommer på en stor sjanse som han nok burde hatt uttelling på. Faller litt bort etter hvert. Bytter med Isaksen de siste 20 minuttene.

Sondre Sørli: 5 poeng
Har hatt to meget positive kamper på rad stadig med voksende selvtillit. Scorer mål da han luktet returen på Hoven sin heading. Ellers skaper han problemer for Brann gjennom det meste av kampen. KBK sin bestemann sammen med Bye. 

Aliou Coly: 3 poeng
Løper mye og får en sjanse og er ikke alt for langt unna å score. Ellers ikke alt for synlig. Andre omgang viser nok at han har mer å bidra med i forsvar enn i angrep.

Bendik Bye: 5 poeng
Nok en gang en god kamp. Veldig fint legg på KBK sitt mål.  Tar mange gode initiativ og lykkes mye. Sterk i duller. KBK sin beste sammen med Sørli

Kristoffer Hoven: 3 poeng
Kommer nok en gang inn og bidrar med målpoeng. En glimrende heading i tverrliggeren på Sørli sitt mål. Ellers stor og sterk og sloss godt. Kan fort bli et funn for KBK.

Jesper Isaksen spilte 20 minutter og gjorde et positivt innhopp. Blant annet involvert i KBK sitt mål. Haris Cirak spilte de siste minuttene og rakk ikke så mye annet enn å pådra seg gult kort. Tross tap en godt gjennomført kamp av KBK.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte