fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

Odd–KBK: 2–0

Bendik Bye med god start på sesongen. KBKs bestemann borte mot Odd.

Sean McDermott: 3 poeng
En kamp på det jevne. Slipper inn to mål hvor Odd kommer alene med keeper. Litt igjen til fjorårsnivå, men har jo hatt en trøblete sesongoppladning.

Aliou Coly: 3 poeng
Er tilbake i forsvaret hvor han hører hjemme. Ikke helt der han var i fjor, men gjør en grei kamp. Knallhard i duellene som vanlig.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Leder et forsvar som får problemer mot et godt Odd-lag. Virker uvanlig usikker. Har også en sjanse som nesten ga uttelling.

Christophe Psyché: 3 poeng
God i dueller, men noe usikker med ball. Men det er fremsteg fra forrige kamp. KBK er godt besatt i midtforsvaret.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Slipper til Odd alt for mye på sin side. Får muligens litt lite hjelp også. Uoppmerksom og litt feilplassert på Rashani sitt mål. Dødballene er heller ikke bra nok. Ingen kamp på vanlig nivå av Aasbak.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller på det sikre. Men er tilbake på det å spille vel mye bakover og sidelengs. Vinner en del dueller både i lufta og på bakken. Men midtbanen fungerer ikke veldig bra denne kampen.

Amiduo Diop: 2 poeng
Løper mye og er borti mye som sist. Slurver igjen en del på det defensive. Stopper nesten opp på returløpet på Odd sitt andre mål. Ligger i returrom på corner og det er unødvendig at Odd-spillerne får såpass fritt spillerom på kontringen. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Pål Erik Ulvestad  : 2 poeng
Åpner kampen bra, men som forrige kamp litt varierende prestasjoner. Det oppstår alt for store rom sentralt på midten. Blant annet får Oldrup Jensen stå veldig alene og tre gjennom på Odd sitt første mål. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Sondre Sørli: 2 poeng
Flere steg tilbake i forhold til de to foregående kampene. Greier ikke å skape så mye denne gangen, og det blir veldig mye nesten. Men skal ha for at han forsøker. Tydelig at selvtilliten har vokst. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Bendik Bye: 4 poeng
Har hatt en god start på sesongen, og fortsetter i samme sporet også denne gangen. Er nær scoring. Jobber som vanlig godt, og har mange initiativ som skaper litt uro hos Odd. KBK sin bestemann.

Kristoffer Hoven: 2 poeng
Spiller sin første kamp fra start for KBK. Får en stri tørn mot et godt midtforsvar. Er ikke mye involvert, men kjemper godt og viser motstanderen at han er til stede. Kunne fort ha fått uttelling på Ulvestad avslutning, men ut over det blir det ikke produsert for mye.

Torgil Giertsen og Liridon Kalludra spilte en liten halv time, mens Jesper Isaksen spilte 20 minutter. Uten at noen av dem utgjorde alt for stor forskjell.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte