Annonse
Annonse
I Stølens forestilling vil barna oppleve en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. Foto: Gurisenteret
I Stølens forestilling vil barna oppleve en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. Foto: Gurisenteret

Gurisentret inviterer til samarbeid mellom Smøla, Aure og Kristiansund ved å hente danseforestillingen «I Skogen» av Beret Roksvåg Stølen til ytre Nordmøre.

Med støtte fra Smøla, Aure, Kristiansund og NEAS vil over 400 barnehagebarn få se forestillingen gratis første uken i mai. På torsdag er det ni forestillinger i Kristiansund. På fredag er det Aure som står for tur med fire forestillinger

Interkommunalt samarbeid

Gurisentret har lenge hatt et samarbeid om en barnehagedag på Gurisentret for Smøla og Aure sammen med Kristiansund videregående skole. «I Skogen» blir dermed en videreføring og utvidelse av samarbeidet mellom kultur, oppvekst og næring. Det blir også et forsøk på om flere kommuner kan samarbeide om å trekke til seg profesjonelle produksjoner for barn.

Gurisentret er i dette tilfellet tilrettelegger, og som en del av å være et regionalt kultursenter er dette en rolle vi ønsker å videreutvikle sammen med gode støttespillere, står det i pressemeldingen.

Vekker nysgjerrigheten

I Stølens forestilling vil barna oppleve en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling. De får høre, se og oppleve ulike vesener, elementer og stemninger som kan finnes i en skog. Det er ingen rød tråd som barna må følge, det er istedet mange små møter og øyeblikk med bevegelse, musikk og lyder som vekker nysgjerrigheten og fanger interessen. Med i forestillingen er trompetist Thulani Maluleka.

Stølen, opprinnelig fra Kristiansund, er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskolen, og har jobbet med barn og dans både gjennom kulturskoler, egne prosjekter, i barnehage og på skolen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte