fbpx
Annonse
Annonse
NTB / Kurt Helge Røsand
Artikkel
NTB / Kurt Helge Røsand
23 mai 2019 19:45
Foto: KBK
Foto: KBK
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er det klart, KBK skal møte Manchester United på Ullevaal stadion, det bekrefter klubben i en pressemelding torsdag kveld.

«Det har i flere uker gått rykter om at Manchester United skal spille kamp på Ullevaal stadion i sommer. Nå kan Kristiansund Ballklubb bekrefte at det som startet som en drøm, blir til virkelighet. Tirsdag 30. juli skal KBK spille en offisiell kamp mot Manchester United Football Club på Ullevaal stadion.

Kampen går midt i Norway Cup-uken, og det er håp om et utsolgt Ullevaal med 28 000 tilskuere på tribunene.

KBK har fått satt av en egen tribune som vi skal fylles opp med engasjerte nordmøringer. Det er satt av 3000 plasser på dette feltet, som skal være farget av mørkeblå KBK-supportere. Også supporterklubben Uglan vil være plassert i det ene hjørnet av denne tribunen. Sammen skal vi lage fantastisk stemning i hovedstaden.

Det er satt av 250 billetter samlet til Uglan supporterklubb i samme sving. Er du medlem i Uglan eller ønsker å stå med dem, ta kontakt med supporterklubben direkte. Vi oppfordrer ALLE med tilknytning til KBK om å kjøpe seg billett på dette feltet.

Vi håper selvsagt at tusenvis av nordmøringer tar turen til denne historiske kampen for å støtte oss. KBK har også derfor satt opp bussturer til Oslo i anledning oppgjøret.»

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær snakker varmt om kampen i en pressemelding.

– Det er alltid muligheter i fotball, KBK har vist det. Nå får de testet hvor nivået ligger, og så får vi sjekket oss selv. Selv om vi har preseason, har de også ferie. Det blir en virkelighetsoppfatning for alle utpå banen på hvor langt foran eller bak vi er. Det er KBK som står mitt hjerte nærmest, og de var ikke vonde å be da muligheten dukket opp. Å få til dette oppgjøret og gi KBK samt folket i Kristiansund en sånn kamp, gjør meg stolt, sier Solskjær i en pressemelding.

KBK-trener Christian Michelsen omtaler kampen som et eventyr.

– Dette kommer til å bli tidenes «boost» for oss. Mange av guttene i klubben lever og ånder for Premier League, og interessen er selvsagt enorm. Kristiansund og Nordmøre holder med Ole Gunnar, og det har vi gjort i alle år. Muligheten til å få oppleve dette er helt fantastisk, ja, et eventyr vil jeg si, heter det fra Michelsen i den samme pressemeldingen.

Mer informasjon finner du på www.kristiansundbk.no

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Dette faller vel naturlig inn med Helge Orten sine planer om å bygge Molderegionen først, for så å bygge resten ...
Martin Louis Hauger 4 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
Forhåpentlig vis aldri :-)
Martin Louis Hauger 4 dager siden Parodien er det Frank Sve som står for!
Nei, parodien er det Helge Orten & co. som står for :-)
Terje Sundsbø 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Ronny OsvollDu har jo faktisk selv vist hva svaret er på spørsmålet Nye Veier stiller – målsettingen med fergefri E39 er ...
Ronny Osvoll 5 dager siden Når skal Møreaksen bygges?
@Terje SundsbøFrem mot 2050 kommer 95% av befolkningsveksten på Sunnmøre, så Molde kommer fint unna fremtidige trafikkproblem. Eneste plassen i fylke ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte