Annonse
Annonse
NTB / Kurt Helge Røsand
Artikkel
23 mai 2019 19:45
Foto: KBK
Foto: KBK
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er det klart, KBK skal møte Manchester United på Ullevaal stadion, det bekrefter klubben i en pressemelding torsdag kveld.

«Det har i flere uker gått rykter om at Manchester United skal spille kamp på Ullevaal stadion i sommer. Nå kan Kristiansund Ballklubb bekrefte at det som startet som en drøm, blir til virkelighet. Tirsdag 30. juli skal KBK spille en offisiell kamp mot Manchester United Football Club på Ullevaal stadion.

Kampen går midt i Norway Cup-uken, og det er håp om et utsolgt Ullevaal med 28 000 tilskuere på tribunene.

KBK har fått satt av en egen tribune som vi skal fylles opp med engasjerte nordmøringer. Det er satt av 3000 plasser på dette feltet, som skal være farget av mørkeblå KBK-supportere. Også supporterklubben Uglan vil være plassert i det ene hjørnet av denne tribunen. Sammen skal vi lage fantastisk stemning i hovedstaden.

Det er satt av 250 billetter samlet til Uglan supporterklubb i samme sving. Er du medlem i Uglan eller ønsker å stå med dem, ta kontakt med supporterklubben direkte. Vi oppfordrer ALLE med tilknytning til KBK om å kjøpe seg billett på dette feltet.

Vi håper selvsagt at tusenvis av nordmøringer tar turen til denne historiske kampen for å støtte oss. KBK har også derfor satt opp bussturer til Oslo i anledning oppgjøret.»

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær snakker varmt om kampen i en pressemelding.

– Det er alltid muligheter i fotball, KBK har vist det. Nå får de testet hvor nivået ligger, og så får vi sjekket oss selv. Selv om vi har preseason, har de også ferie. Det blir en virkelighetsoppfatning for alle utpå banen på hvor langt foran eller bak vi er. Det er KBK som står mitt hjerte nærmest, og de var ikke vonde å be da muligheten dukket opp. Å få til dette oppgjøret og gi KBK samt folket i Kristiansund en sånn kamp, gjør meg stolt, sier Solskjær i en pressemelding.

KBK-trener Christian Michelsen omtaler kampen som et eventyr.

– Dette kommer til å bli tidenes «boost» for oss. Mange av guttene i klubben lever og ånder for Premier League, og interessen er selvsagt enorm. Kristiansund og Nordmøre holder med Ole Gunnar, og det har vi gjort i alle år. Muligheten til å få oppleve dette er helt fantastisk, ja, et eventyr vil jeg si, heter det fra Michelsen i den samme pressemeldingen.

Mer informasjon finner du på www.kristiansundbk.no

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 16 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte