Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
09 juni 2019 19:45
Ada Hegerberg er den eneste spilleren som omtales i storavisen L'Equipes forhåndsomtale av VM-kampen mellom Norge og Nigeria. Tibor Illyes, MTI via AP / NTB scanpix
Ada Hegerberg er den eneste spilleren som omtales i storavisen L'Equipes forhåndsomtale av VM-kampen mellom Norge og Nigeria. Tibor Illyes, MTI via AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den franske sportsavisen L'Equipes forhåndsomtale av VM-kampen mellom Norge og Nigeria handler helt og holdent om Ada Hegerberg.

Avisen går gjennom mediestormen i Norge de siste dagene, med Hegerbergs forklaring av hvorfor hun sluttet på landslaget og Martin Ødegaards svar på Instagram. Ingen av spillerne som skal i aksjon i Reims er nevnt med et ord.

«Droite dans ses bottes» er overskriften, et fransk uttrykk som betyr «sikker i sin sak».

– Torsdag satt Ada Hegerberg på metroen i Lyon mens enkelte i Norge kalte henne diva. Sannheten er nyansert, innledes artikkelen, som har en syrlig tone overfor Hegerbergs kritikere.

Amatørmessig

Journalisten skriver at Hegerberg avslo å kommentere oppstyret da avisen ba om et intervju i forbindelse med et besøk i Roland-Garros, og i stedet blir saken en gjennomgang av hva som er skrevet og tidligere sagt.

L'Equipe forteller sine lesere at Hegerberg på grunn av et landslagsopplegg som var «amatørmessig i forhold til mennenes» endte opp psykisk knekt og med mareritt. Verken likelønnsavtalen fra i fjor høst eller ansettelsen av Lise Klaveness som elitedirektør var nok til å rette opp dette.

– Hun står ved sitt valg og angrer ikke selv om det ikke alltid blir forstått i Norge, skriver L'Equipe, som harseler med kritikken fra Ødegaard, «den andre norske kronjuvelen».

– Fire år etter at han som 16-åring signerte for Real Madrid har den offensive midtbanespilleren nettopp fullført sin første vellykkede sesong, i beskjedne Vitesse, står det.

– Mens hun ikke ville snakke om ham, snakket han gjerne om henne.

Avfeies

Hans beskyldning om skrekkelig timing avfeies også. «Intervjuet ble gjort i februar».

Uansett hvem som har ansvaret, var timingen ikke optimal for L'Equipe-lesere som ønsket å lese om spillerne som skal i aksjon lørdag, i stedet for den som ikke skal det.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 15 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte