Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
29 juni 2019 14:45
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har signert Aaron Wan-Bissaka til klubben. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har signert Aaron Wan-Bissaka til klubben. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aaron Wan-Bissaka ble lørdag presentert som Manchester United-spiller. – Han er akkurat den type spiller vi ser etter, sier United-manager Ole Gunnar Solskjær.

21-åringen kommer fra Crystal Palace og har signert en femårskontrakt med United, med opsjon på ytterligere ett år, melder Manchester United på sin hjemmeside.

– Han er en av de beste unge forsvarsspillerne i Premier League. Han har riktig arbeidsmoral, talent og mentalitet til å spille for Manchester United. Han er akkurat den type spiller vi ser etter for å hjelpe oss til å bli bedre, sier Solskjær.

– Aaron er en ung og sulten spiller som ønsker å lære, noe som er viktig i hans alder. Jeg er svært glad for at han har signert og vi gleder oss til å fortsette å utvikle han som spiller, fortsetter den norske manageren.

Wan-Bissaka har lenge vært linket til Manchester United, og forhandlingene har drøyd ut i tid. Men torsdag meldte Sky Sports at spilleren hadde bestått den medisinske testen i Manchester, og lørdag ble overgangen fra Crystal Palace offentliggjort.

Solid lønnsøkning

United opplyser ikke hva de betaler for 21-åringen, men BBC og flere andre britiske medier melder at overgangssummen ligger på 50 millioner pund for høyrebacken, det vil si over en halv milliard norske kroner.

Wan-Bissaka blir med det klubbens femte dyreste spiller. Bare Paul Pogba, Romelu Lukaku, Fred og Angel Di Maria har kostet mer enn 21-åringen.

– Det er en utrolig følelse og en ære å få kalle meg en Manchester United-spiller. Det er bare noe et fåtall spillere har privilegium til å si, sier Wan-Bissaka som får en solid lønnsøkning i sin nye klubb.

Ifølge BBC var Wan-Bissaka den dårligst betalte spilleren i Crystal Palace med 10.000 pund i uka (108.000 kroner). Nå kan han vente seg at bankkontoen blir fylt opp med 80.000 pund ukentlig, det vil si over 860.000 kroner.

– Jeg kan ikke vente med å ta del i spillergruppen. Nå skal jeg ta en kort ferie etter europamesterskapet (U21), også gleder jeg meg til å starte opp trening med manageren og mine nye lagkamerater.

Wan-Bissaka blir Solskjærs andre signering som Manchester United-manager. Tidligere har han hentet den talentfulle vingen Daniel James fra Swansea.

Fakta om Aaron Wan-Bissaka

  • Alder: 21 år (født 26. november 1997)
  • Posisjon: Høyreback
  • Høyde: 183 cm
  • Nasjonalitet: England
  • Klubb: Manchester United (signerte femårskontrakt 29. juni)
  • Tidligere klubber: Crystal Palace (42 kamper)
  • Ole Gunnar Solskjærs andre signering som Manchester United-manager. Angivelig kjøpesum 50 millioner pund
  • Ingen seniorlandskamper for England, men har spilt aldersbestemte landskamper, senest i sommerens U21-EM i Italia og San Marino

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 13 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 2 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte