Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
11 august 2019 20:04
Del på Facebook
Her glipper de tre poengene for Odd. Christophe Psyché (skjult i midten) satte inn 1-1 i den andre omgangen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Her glipper de tre poengene for Odd. Christophe Psyché (skjult i midten) satte inn 1-1 i den andre omgangen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Odd ledet 1–0, men måtte ta til takke med 1–1 borte mot Kristiansund søndag. Dermed taper Skien-laget terreng til Bodø/Glimt og serieleder Molde.

Det var Odds første bortepoeng siden 19. mai. De tre siste bortekampene før turen til Kristiansund hadde endt med tap. Søndag fikk de med seg ett poeng, men det kunne vært tre.

Torgeir Børven dukket opp på en retur etter 20 minutter og sendte gjestene i ledelsen. Etter en snau time utlignet Christophe Psyché for Kristiansund og sørget for poengdeling.

Odd ligger på tredjeplass og er nå tre poeng bak serieleder Molde. Opp til Bodø/Glimt på andreplass skiller to poeng, men nordlendingene har én kamp mindre spilt.

KBK-toppscorer Psyché

– Jeg synes det er greit, men det var en kamp vi reiste for å få tre poeng i. Vi var tettere bakover, og så scoret vi i hvert fall, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport etter kampen.

– Det var mest positivt i dag for det var et steg i riktig retning. Det er mange som sliter med å ta poeng her, sa Fagermo.

Nok en gang ble forsvarsspiller Psyché avgjørende for Kristiansund. Han satte inn sitt fjerde ligamål for sesongen og er dermed lagets toppscorer.

– Jeg er overrasket over å være toppscorer. Det tror jeg alle er, sa han selv.

Få sjanser

Før Børvens scoring var det hjemmelaget som var friskest. De fortsatte å prøve også etter kalddusjen, men slet med å spille seg til store sjanser.

De var nærme etter 37 minutter da Bendik Bye fant Pål Erik Ulvestad, men avslutningen ble for svak.

Like etter fikk Moussa Njie og Odd en bra mulighet på en overgang. Også det endte i en for dårlig avslutning. Dermed var det Børvens 13. seriemål som skilte lagene halvveis.

Utlignet

Etter pause handlet det mest om Kristiansund. Den første store sjansen kom etter 56 minutter. Christophe Psyché stusset videre, og Dan Peter Ulvestad kom til avslutning. Den gikk like over målet.

Hjemmelaget trengte likevel ikke vente lenge på utligning. 59 minutter var spilt da Psyché stanget inn en corner og sørget for 1–1.

Vertene fortsatte å presse, og 19 minutter var Bendik Bye nære å få en kjempesjanse.

To minutter sener var det gjestene som fikk en god mulighet. En corner gikk gjennom feltet og Birk Risa avsluttet i stolpen. Lagene presset på for en avgjørelse, men det endte med poengdeling.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse