Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
01 februar 2020 20:34
Del på Facebook
Storkjøpet Bruno Fernandes debuterte for Manchester United, men kunne ikke fikse seier mot Wolverhampton lørdag. Foto: Martin Rickett, PA via AP / NTB scanpix
Storkjøpet Bruno Fernandes debuterte for Manchester United, men kunne ikke fikse seier mot Wolverhampton lørdag. Foto: Martin Rickett, PA via AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær sendte nysigneringen Bruno Fernandes ut til sin Manchester United-debut, men verken han eller andre scoret i 0-0-kampen mot Wolverhampton.

Nærmest var nok innbytterne Mason Greenwood og Diogo Dalot på tampen av kampen.

Greenwood fikk en skuddsjanse i det 78. minutt. Ballen endret retning på to Wolves-forsvarere, men keeper Rui Patrício var heldig og sto der ballen endte etter flipperspillet i målgården.

På overtid var Dalot enda nærmere å bryte nullen. Aaron Wan-Bissaka raidet på høyresiden og slo inn foran mål. Dalot måtte bøye seg for å treffe ballen med hodet, og den forsvant rett på feil side av stolpen, utenfor keepers rekkevidde.

– Wolverhampton er vanskelige å bryte ned, men det er vi også. Vi har ikke sluppet inn mål på tre kamper mot dem, og det er positivt, men vi mangler det lille ekstra, sa Solskjær til TV 2 etter lagets tredje strake seriekamp uten scoring.

– Vi har signert et par spillere vi håper skal hjelpe med det, og andre spillere er tilbake. Vi skal fikse dette, men i slutten av en periode med mange harde kamper forventet jeg ikke så mye mer enn dette.

Laget hans misbrukte en ny sjanse til å ta innpå Chelsea i kampen om den viktige 4.-plassen. Chelsea spilte også uavgjort lørdag, og avstanden opp til London-klubben er fortsatt seks poeng.

Få sjanser

Den første omgangen var tett og jevn, og helt uten de virkelig store sjansene. Den beste muligheten fikk nykommer Fernandes i det 39. minutt. Luke Shaw kom seg fint rundt på venstrekanten og fant portugiseren med en presis pasning på 16-meteren. Skuddet til Fernandes var så svakt plassert at landsmann Rui Patrício kunne fange ballen i fast grep.

– I første omgang var det for lite bevegelse rundt Bruno. I pausen bestemte jeg å flytte ham litt lenger ned og få ham på ball. Han viste kvaliteter allerede i sin første kamp i Premier League, sa Solskjær.

Wolverhampton kontret og satte sammen flere fine angrep, uten at det ble skikkelig farlig. Den beste muligheten fikk Adama Traoré etter flott angrepsspill. Fra seksten meter kunne han dyttet ballen videre til Matt Doherty som kom på en et fint løp, men spanjolen valgte å banke til. Skuddet gikk halvannen meter utenfor stolpen til David de Gea.

Lyktes ikke

Til tross for en offensivt anlagt rolle bidro Fernandes solid i forsvarsarbeidet. Ti minutter ut i 2. omgang brukte han ulovlige midler da han dro ned Raúl Jiménez da gjestene kontret. Det kostet ham et gult kort.

I det 56 minutt fikk han muligheten fra 35 meter på frispark, uten at Rui Patrício ble satt på den store prøven fra det holdet.

Igjen var det antydning til mishagsytringer fra publikum, men Solskjær tror Fernandes og den andre nyervervelsen Odion Ighalo kan løfte laget etter vinterpausen.

– Bruno vil bli mer vant til spillerne rundt seg, og så får vi Ighalo inn. Da har vi litt flere strenger å spille på. Nå skal spillerne få noen dager fri, så skal vi jobbe hardt den siste uken før neste kamp, sa Solskjær.

16 dager vinterpause fra kamp venter for Manchester United før laget reiser til London for å møte Chelsea.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse