Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Tema
NTB
15 september 2020 19:30
Del på Facebook
NESTE ÅR: Elbilen Lucid Air lanseres første halvår av 2021, og vil bli tilgjengelig med flere motoralternativer. Foto: Produsenten
NESTE ÅR: Elbilen Lucid Air lanseres første halvår av 2021, og vil bli tilgjengelig med flere motoralternativer. Foto: Produsenten

Neste år kommer et nytt elbilmerke, Lucid, på veien. Air, som er merkets første modell, har vært kjent en stund. Den skal blant annet ha den lengste rekkevidden, 82 mil, og den største batteripakken, 113 kWh, i noen personbil i dag.

Nå forteller selskapet at det vil komme flere versjoner av Air.

Norske priser er ikke klare ennå, men produsenten har gitt et estimat i dollar. Topputgaven Air Dream Edition, med maks batteri og rekkevidde, skal starte på 169.000 dollar i USA. Air Grand Touring skal ha en rekkevidde på 52 mil og er priset til 139.000 dollar, fulgt av Air Touring til 95.000 doller med en rekkevidde på 40 mil.

De to første utgavene skal lanseres i andre kvartal av 2021, den tredje i fjerde kvartal. I 2022 skal det komme en innstegsmodell som skal koste under 80.000 dollar, der de tekniske dataene ennå ikke er avslørt.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse