Annonse
Annonse
NTB
Tema
NTB
10 januar 2022 19:30
NY: Hyundai lanserte elbilen Ioniq 5 i 2021 som har blitt merkets mest populære bil i Norge. Foto: Morten Abrahamsen / NTB
NY: Hyundai lanserte elbilen Ioniq 5 i 2021 som har blitt merkets mest populære bil i Norge. Foto: Morten Abrahamsen / NTB

I 1996 solgte Hyundai 7807 biler i Norge, med Accent som den bestselgende modellen, et tall merket ikke har passert siden, inntil i fjor. Totalt ble det registeret 8667 nye Hyundai i Norge i 2021.

Fra 1. januar i fjor har merket kun solgt biler med ledning i Norge, enten elbiler eller ladehybrider.

– 2021 ble et fantastisk år for Hyundai i Norge, og Ioniq 5 er utvilsomt vår viktigste lansering så langt. Sammen med Kona Electric ble Ioniq 5 vår storselger i fjor, og vi har nå svært god fart inn i 2022, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway, i en pressemelding.

Ioniq 5 ble lansert i midten av 2021 og ble deres bestselger med 3557 biler, ifølge tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken. Det ga modellen en 13. plass på merkestatistikken.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte