Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
18 juli 2020 06:45
Del på Facebook
Foto: AP / NTB scanpix
Foto: AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 18. juli.

EU fortsetter samtalene

Toppmøtet om redningspakken etter koronaepidemien fortsetter lørdag klokka 11. Hittil har EU-lederne møtt en mur av motvilje fra en gruppe nøysomme land under ledelse av Nederland og Østerrike.

Fredagens nesten 14 timer med forhandlinger ble uten resultat siden Nederlands statsminister Mark Rutte nektet å gi etter på sitt krav om streng kontroll på utbetalingene til landene i sør som strever mest.

Demonstrasjon mot politivold i Frankrike

I forbindelse med at det er fire år siden svarte Adama Traoré døde under omstridte omstendigheter etter å ha blitt pågrepet av fransk politi, blir det avholdt demonstrasjoner.

I kjølvannet av protestene mot rasisme og politivold i USA har titusener av franskmenn marsjert i gatene. Mange har trukket paralleller mellom drapet på afroamerikanske George Floyd og Traorés død i 2016.

Nye demonstrasjoner i Russland

Det er varslet nye demonstrasjoner for å vise støtte til den fengslede guvernøren Sergei Furgal i Khabarovsk-regionen lengst øst i Russland.

Furgal, som er populær i regionen, er mistenkt for å stå bak flere drap på starten av 2000-tallet, men kritikere hevder anklagene er falske, og at dette er et forsøk fra president Vladimir Putin på å forsterke makten sin.

To kamper i Eliteserien i fotball

Klokken 18.00 møtes Mjøndalen og Bodø/Glimt til kamp i Eliteserien. Mjøndalen har tapt de siste tre kampene og jakter på poeng mot serielederen.

Klokken 20.30 er det duket for et vestlandsderby når Haugesund tar imot Viking på Haugesund stadion.

Semifinale i FA-cupen

Arsenal spiller mot Manchester City i første semifinale i FA-cupen. Kampen spilles på Wembley Stadium i London klokken 20.40.

Skulle Arsenal slå ut City på lørdag, vil Manchester United eller Chelsea stå på andre banehalvdel under finalen på Wembley 1. august.

Hovland spiler Memorial Tournament

PGA-turneringen i Dublin i Ohio fortsetter lørdag. Viktor Hovland herjet fredag i den anerkjente Memorial-turneringen i Ohio.

Totalt fire slag under par gjør at han er nummer åtte etter halvspilt turnering. Amerikanske Ryan Palmer og Tony Finau ligger i tet på delt 1.-plass, ni slag under par.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 15 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDu hatt tidlegare snakka om Mordaøsvågen. Og attpåtilsagt at då kan folket på Vestnes ha det så godt.
Terje Sundsbø 46 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrLes din egen post nummer to over her. Du er den første som nevner å flytte fergeleiet til Julsundet.Du bør ...
Geir Ole Sætremyr 3 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEg har aldri tatt til orde å flytte fergeleiet til Mordalsvågen.Kva departementet og politikar frå SP sysler med av tankar ...
Terje Sundsbø 3 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDu selv antydet flytting av fergeleiet i Molde sentrum til Mordalsvågen. Det samme har lederen av Stortingets transportkomite nettopp foreslått, ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøMin analyse er:Tospannet RR og TS arbeider febrilsk for å understøtte økonomien i prosjektet Molde til Julbøen, og vidare over ...
Terje Sundsbø 8 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrBehovet for flytting av fergeleiet ut av sentrum i Molde er all trafikken som kommer fra fergene ved hvert anløp. ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse