fbpx
Annonse
Annonse
Dan Peter Ulvestad t.h. jubler etter at han sørget for 1-1 i eliteseriekampen mellom Brann og Kristiansund på Brann stadion. 1-1 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Dan Peter Ulvestad t.h. jubler etter at han sørget for 1-1 i eliteseriekampen mellom Brann og Kristiansund på Brann stadion. 1-1 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Brann–KBK: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 3 poeng
Står stort sett en grei kamp. På målet burde han nok gjort noe annet enn å snu siden til, og dermed så liten som mulig. Burde muligens tatt den.

Bent Sørmo: 3 poeng
Har blitt veldig trygg også defensivt denne sesongen. Ikke mye Brann kommer forbi. Men er ikke like toneangivende framover som vanlig.

Aliou Coly: 4 poeng
Tøff og god dueller. Har god kontroll på Bamba. Utfyller DPU veldig godt. Men pasninger over en viss avstand er fortsatt ikke hans sterkeste side.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Tilbake på et meget høyt nivå. Scorer mål på dødball, noe som har vært etterlyst litt. Får litt problemer på målet til Brann når Aasbak helt meningsløst forsvinner ut av posisjon. Uansett dagens beste hos KBK.

Christoffer Aasbak: 2 poeng
Gjør en veldig dårlig vurdering på Branns nål ved å forlate sitt rom og mann og søke ut mot siden. Men er godt med fremover på banen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Mister fortsatt veldig få baller. Sliter litt mer enn tidligere i sesongen. Muligens tilfeldig, men så ut til å fungere bedre «før Diop». De to går litt oppe på hverandre på en måte.  

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper som vanlig mye, men er litt for lite involvert med ball og er ikke med å skape noe særlig. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Amiduo Diop: 4 poeng
Dekker veldig store rom med sin fart og løpsstyrke. Av og til litt overivrig og lager unødvendige frispark. Men alt i alt en god kamp.

Bendik Bye: 3 poeng
Jobber godt, men er fortsatt ikke veldig synlig. Men har en bemerkningsverdig evne til å komme til sjanser i hver kamp, så også denne gangen. Har en kanon i tverrliggeren som bare var noen få millimetere unna å gi uttelling.

Amin Askar: 2 poeng
Spiller på en måte ikke spiss, jobber veldig langt tilbake på banen. Sliter dermed for ofte med å komme inn foran mål. Men gjør manns jobb i det defensive. Byttes siste 20 minuttene.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Blir mye nesten, stoppes blant annet på en litt ufin (men vanlig) måte på en kontring. Får seg noen trøkker i løpet av kampen og byttes siste 10 minuttene.

Flamur Kastrati, Sondre Sørli, Faris Peni og Ousseynou Diagne kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte