Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
03 oktober 2020 23:25
Del på Facebook
Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En kvinne i slutten av tenårene er siktet for grov kroppsskade etter at to jevnaldrende kvinner ble knivstukket i Orkanger sentrum lørdag kveld.

Trøndelag politidistrikt ble varslet om hendelsen rett før klokka 22 lørdag kveld. Politiet kom til en uoversiktlig situasjon hvor to unge kvinner var blitt knivstukket og måtte fraktes til legevakten i Orkanger. De ble senere overført til Orkdal sykehus, som ligger i samme bygg.

En kvinne i slutten av tenårene ble pågrepet.

Jenta ble søndag siktet for grov kroppsskade ved bruk av kniv, skriver Adresseavisen. Hun er kjent for politiet fra tidligere.

Påtalemyndigheten vil vurdere om hun skal varetektsfengsles. Det kan i så fall først skje mandag. I en pressemelding opplyser politiet at det er gjort tekniske undersøkelser på stedet og gjennomført avhør.

– Dette er en alvorlig sak i et ungdomsmiljø. Det er ikke vanlig at kniven sitter så løst og brukes så brutalt, sier politiinspektør Alf Rune Nilsen i Trøndelag politidistrikt til avisa.

Begge ofrene fikk natt til søndag behandling for kutt- og stikkskader. Den ene av dem var søndag morgen fremdeles ikke utskrevet fra sykehuset.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
@Anne Mari SandshamnDu vet at Rasmussen svarer på alle avisinnlegg til han, og flere til. Rasmussen har aldri deltatt i sosiale media ...
@Terje SundsbøHahaha.. Du altså. Jeg er ikke redd for å skrive egen innegg, men hvorfor skal jeg det? Og hvorfor kan ...
Når ingen av avisene har nevnt at KS2-analysen etterlyser bedre utredninger av Romsdalsaksen, så er vel grunnen til det at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte