fbpx
Annonse
Annonse
Dan Peter Ulvestad kåres til KBKs beste spiller i kampen mot Mjøndalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Dan Peter Ulvestad kåres til KBKs beste spiller i kampen mot Mjøndalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Mjøndalen: 1–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Holdt nullen, men ble ikke satt på alt for store prøver. God kontroll på det lille som kom innenfor stengene.

Bent Sørmo: 3 poeng
Presterer på det jevne. Bra bakover, men ikke like mye med framover som vanlig. Holder et jevnt godt nivå, som han har gjort hele sesongen.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Scoret allerede etter tre minutter. Et par scoringer til og antallet er der det bør være på tross av litt få kamper. Solid kamp av gammelt merke, kun noe småpirk å sette fingeren på. Forsvaret fungerer totalt sett mye bedre med han på plass. Dagens beste på KBK.

Christophe Psychè: 3 poeng
Spiller en bra kamp defensivt. Flink til å bryte foran. Framover har han fortsatt ikke flyten, som den han hadde i fjor.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
God kontroll bakover. Mjøndalen sliter med å få til noe på den siden og korrigerer også litt på formasjonen der. Bidrar også fremover med gode dødballer, ikke fullt så mye med i spill. Nær scoring med godt skudd i tverrliggeren.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller på samme måte som tidligere kamper med stor og nødvendig ro. Igjen en solid kamp. Gjør få feil og har etablert seg som et soleklart førstevalg.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Stor arbeidsinnsats og dekker store rom. Fortsatt god med ball, men ikke like fremtredende som tidligere i sesongen. Byttes de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Viser i glimt at formen fortsatt er der, selv om det er litt mer begge veier denne gangen. Har et par avslutninger hvor kvaliteten strengt tatt burde vært høyere. Byttes den siste knappe halvtimen.

Bendik Bye: 4 poeng
Spiller den halvtimen KBK spiller best. Kommer til et par fine muligheter, uten at det resulterer i mål. Legger som vanlig ned mange meter med løping. Er uheldig og blir skadet etter litt over halvtimen og må bytte. Trist måte å avslutte sesongen på.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Scorer uvanlig nok ikke. Kommer heller ikke til alt for store muligheter. Men jobber bra hjemover. Avslutter som midtspiss, men da handler det mer om å sikre seieren.

Faris Pemi: 3 poeng
Kjemper godt ute på banen, men foran Mjøndalens mål er han ikke alt for mye involvert. En kamp på det jevne. Byttes de siste 10 minuttene.

Sondre Sørli: 4 poeng
Kommer inn før pause og setter straks opp dampen. Har en god fart med ball. Savner litt bestemthet i avslutningene. Bør helt klart være litt mer «ego» og gå for avslutning oftere, spesielt mens farten er høy.

Pål Erik Ulvestad, Amin Askar og Amidou Diop slapp også til i løpet av den siste halvtimen og bidro til å sikre seieren.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte