fbpx
Annonse
Annonse
Ny daglig leder for Bratthallen, Rolf Hammeraas. Foto: Braatthallen
Ny daglig leder for Bratthallen, Rolf Hammeraas. Foto: Braatthallen

Rolf Einar Hammeraas (47) er ansatt som ny daglig leder i Braatthallen. Hammeraas har lang erfaring fra kulturlivet i Kristiansund, og ser frem til å ta fatt på jobben i byens storstue. Hammeraas kommer fra jobb som filialsjef i Stena Recycling. Han er på plass som daglig leder i Braatthallen i løpet av sommeren, opplyser Braatthallen i en pressemelding fredag.

– Jeg har gjennom mange år samarbeidet med Braatthallen gjennom blant annet «The Convention». Dette har skapt gode relasjoner til de ansatte i Braatthallen. Jeg gleder meg til å starte på jobben som daglig leder for denne dyktige og kompetente gjengen, sier Rolf Einar Hammeraas.

Braatthallen er en veldrevet flerbrukshall, men det finnes et stort potensial for videre utvikling, mener Hammeraas. Han vil fokusere på å bruke tid og ressurser på å skape felles verdier, både for Braatthallen og for Nordmøre. 

– Vi er veldig fornøyde med at Rolf Hammeraas har takket ja til å tiltre som daglig leder i Braatthallen. Rolf har relevant kompetanse og erfaring kombinert med et brennende ønske for å utvikle Braatthallen i årene framover, sier styreleder Else Gjægtvik.

– Rolf har innsikt i hva både mulighetene og utfordringene innebærer og viser en sterk motivasjon for å komme i gang. Det blir spennende å følge Rolf og Braatthallen i de kommende år.

I rekrutteringsprosessen har styret vektlagt både ledererfaringen, interesser og personlige egenskaper i vurderingen av søkerne, og Rolf er så tett opp til en idealkandidat som det er mulig å komme. Samtidig er alltid motivasjon en sentral faktor for å lykkes i en jobb. Denne må være forankret i arbeidsoppgavene, kollegene og de menneskene og miljøene man møter i hverdagen, står det i meldingen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte