Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
07 februar 2021 10:40
Del på Facebook
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier det internt i klubben ikke har vært snakk om å vinne Premier League denne sesongen. Foto: Clive Rose / AP / NTB
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier det internt i klubben ikke har vært snakk om å vinne Premier League denne sesongen. Foto: Clive Rose / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United rotet bort seieren i nærmest siste sekund mot Everton. Etterpå prøvde manager Ole Gunnar Solskjær å tone ned betydningen av to tapte poeng.

Kristiansunderen måtte skuffet se Dominic Calvert-Lewin sette inn 3-3 på Old Trafford. Det skjedde fire minutter og 50 sekunder på overtid.

United gikk fra å være à poeng med ligaleder Manchester City til å være to poeng bak. Byrivalen har i tillegg to kamper mindre spilt. For et lag som ønsker å kjempe om Premier League-tittelen, er det et hardt slag å se seieren glippe slik United opplevde lørdag kveld.

Men ifølge Solskjær har det internt i klubben aldri vært prat om å vinne ligaen denne sesongen.

– Vi snakker ikke om å vinne tittelen. Som lag har vi kommet langt, men vi bør ikke engang bli sett på som tittelutfordrere. Det er snakk som dere (mediene) driver med, sa Solskjær etter hjemmekampen mot Everton.

Det spørs om alle Manchester United-supportere støtter Solskjærs uttalelse. Storklubben har ikke vært i nærheten av å vinne Premier League etter at legenden Alex Ferguson ga seg som manager i 2013. Denne sesongen ble et håp tent, men det er blitt svekket etter ni tapte poeng på lagets seks siste kamper.

– Vi er nødt til å bli bedre som et lag, så får vi se hvor vi ender opp. Framover må vi slutte å slippe inn enkle mål, sa Solskjær og la til:

– Vi spilte en del god fotball i 2. omgang, men slapp inn tre scoringer på Evertons tre avslutninger på mål. Det er skuffende.

United ledet 2-0 til pause i lørdagens kamp, men gjestene fra Liverpool utlignet ledelsen på kort tid etter sidebytte. Scott McTominay lå likevel an til å bli matchvinner, men Everton skulle nok en gang slå tilbake.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse