fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
14 april 2021 06:05
Foto: Berit Roald / NTB
Foto: Berit Roald / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 14. april.

Koronarapport legges fram

Hva skjedde da Norge stengte ned da pandemien slo inn over landet i fjor vinter? Det har en kommisjon ledet av Stener Kvinnsland gransket, og i dag legger kommisjonen fram sin rapport. Det er knyttet spenning til hva rapporten avdekker, og hvilke læringspunkter den peker på for videre håndtering av koronapandemien og ikke minst framtidige kriser.

Statsminister Erna Solberg, justis- og beredskapsminister Monica Mæland og helseminister Bent Høie vil kommentere innholdet i rapporten på en pressekonferanse klokken 13.30.

Pressetreff om koronasituasjonen i Oslo

I går gikk startskuddet for gjenåpningen av Norge da statsminister Erna Solberg (H) varslet hvilke tiltak som vil bli lettet på fra fredag. Det gjaldt imidlertid ikke Oslo og Viken, som er strengt nedstengt.

I dag er det pressetreff med byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, der de orienterer om hvilke tiltak som vil gjelde i Oslo framover. Det skjer i Oslo rådhus klokken 11.

Ukerapport om koronaviruset

Den ukentlige rapporten fra Folkehelseinstituttet om hvordan smitteutviklingen i Norge er slippes i 13-tiden. Her er det viktig å følge med på hvor mange som er innlagt, og ikke minst hvordan R-tallet nå ser ut. Det er tallet som forteller hvor mange en smittet person smitter videre, og avgjørende for hvilke tiltak vi skal ha.

USAs forsvarsminister på Nato-besøk

USAs utenriksminister Antony Blinken og forsvarsminister Lloyd Austin deltar fysisk når Nato-landene holder et hasteinnkalt utenriksminister- og forsvarsministermøte onsdag. Tilbaketrekking fra Afghanistan og situasjonen i Ukraina er blant temaene som diskuteres.

Nato-sjef Jens Stoltenberg har pressekonferanse sammen med Blinken og Austin kl. 21.

Haaland på måljakt igjen

Erling Braut Haaland fortsetter sin jakt på nye mål i Champions League når Manchester City besøker Borussia Dortmund for andre kamp i kvartfinalen. City leder 2–1 fra første kamp, så Haaland og co. har presset på seg på egen hjemmebane.

På ett vis kan kampen bli helt avgjørende for Haalands framtid: Dersom Dortmund ikke sikrer plass i neste års Champions League, har det blitt spekulert i at han vil forsøke å finne seg en ny klubb. En måte å kvalifisere seg på er å vinne årets turnering.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lars Svein Valderhaug 21 timer siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Terje SundsbøNei, eg har for lengst oppfatta at du er heilt på jordet i dine vurderingar av behovet for eit nytt ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Lars Svein ValderhaugDu har endelig oppfattet meg rett. Med Romsdalsaksen vil det bli større trafikk i Fannefjordtunnelen enn uten Romsdalsaksen. Det er ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Terje SundsbøSå du trur verkeleg at fylket vil byggje ein ny tunnel for å avlaste eksisterande tunnel når der er ei ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Lars Svein ValderhaugOm Romsdalsaksen bygges, så vil det medføre større trafikk i Fannefjordtunnelen, ikke mindre, slik du hevder. Og dermed må den ...
Lama Vik 1 dager siden Sikkerhet og kostnader
@Thomas RønsaasMed Møreaksen sparer du ein time Ålesund- KSU. Vi får ein heilt ny, flott veg med høg standard. Ein kan ...
Lars Svein Valderhaug 2 dager siden Når vil Molde stoppe Møreaksen?
@Terje SundsbøFor absolutt siste gong! Når Romsdalsaksen har medført statleg E39-bru til Lønset, trur du då det blir bygd nytt løp ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 64 comments
  • Lars Svein Valderhaug 38 comments
  • Lama Vik 22 comments
  • Jan Rune Haukvik 22 comments
  • Vidar Hölm 13 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte