Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
07 mai 2021 05:30
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til 7. mai

506 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 506 nye koronasmittede personer i Norge. Det er 121 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 410 nye smittetilfeller daglig. Tilsvarende snitt for sju dager siden var 422.

Nye sammenstøt i Jerusalem

For andre kveld på rad var det torsdag sammenstøt i Jerusalem mellom palestinere og israelere som strides om hus og eiendom.

Israelske bosettere og palestinere som frykter at de skal miste hjemmene sine i Sheikh Jarrah-nabolaget, kastet stein og stoler på hverandre inntil politiet grep inn og arresterte sju personer.

Tre såret da ungjente løsnet skudd på skole i USA

To elever og en voksen person ble skutt og såret på en ungdomsskole i Idaho i USA torsdag. En jente i sjette klasse er pågrepet.

Ifølge politiet hadde jenta med seg et våpen i skolesekken da hun kom på skolen i Rigby i delstaten Idaho torsdag morgen. Kort etter trakk hun fram våpenet og løsnet skudd mot andre elever og lærere. Hun ble stoppet og avvæpnet av en kvinnelige lærer, som holdt henne fast til politiet kom.

LO gir 23 millioner kroner til rødgrønn valgkamp

LO slår på stortromma og bevilger 23 millioner kroner til de tre rødgrønne partienes valgkamp. Det er ti millioner mer enn for fire år siden.

Arbeiderpartiet får 15 millioner kroner, SV får fem millioner og Senterpartiet må nøye seg med tre millioner kroner. Rødt og MDG får ingenting, skriver Klassekampen.

FHI vurderer å vaksinere barn

Pfizer og Moderna tester koronavaksinen på barn ned til seks måneder. Samtidig vurderer Folkehelseinstituttet (FHI) nå om barn bør vaksineres. I dag er det ingen friske under 18 år som får tilbud om koronavaksine.

– Vi konkluderer kanskje i juni, sier FHI-overlege Preben Aavitsland til Aftenposten. Deretter må regjeringen ta stilling til spørsmålet.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 42 minutter siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 1 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Hans-Peter Kaaresen 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse