Annonse
Annonse
Del på Facebook
Dan Peter Ulvestad fortsetter der han slapp i fjor og kåres til denne rundens beste spiller hos KBK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Dan Peter Ulvestad fortsetter der han slapp i fjor og kåres til denne rundens beste spiller hos KBK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Molde–KBK: 2–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem,ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her  ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har knapt noen gang hatt det så travelt i målet. Redder KBK fra et stortap med mange gode redninger. KBK sin bestemann selv med 2 baklengsmål. Det kunne  vørt så veldig mange flere.

Bent Sørmo: 2 poeng
Sliter veldig i første omgang som høyreback, noe bedre i andre som venstreback. Prøver som vanlig mye med ball fremover uten at han lykkes for mye. Lager straffespark i første omgang, både uheldig og litt urutinert der.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
KBK sin beste utespiller, og eneste som er på samme nivå som Moldespillerne. Sammen med Coly er midtstopperparet de eneste som presterer brukbart.

Aliou Coly: 3 poeng
Som vanlig tøff i dueller og rydder unna. Har fart som matcher Moldespillerne. Men er upresis i pasningsspillet. Byttes ut det siste kvarteret.

Erlend Sivertsen: 2 poeng
Molde er veldig gode til å lage overtall på kantene, og det er da vanskelig å være back. Noen positive tendenser framover på banen. Byttes ut i pausen.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Forholdsvis rolig med ball og god i dueller. Men blir hengende mye etter når Molde har ballen. Avslutter som midtstopper det siste kvarteret.

Amidou Diop 2 poeng
Har som vanlig noen gode initiativ med ball, blant annet et par skuddforsøk. Men blir likevel mange feilpasninger og pasninger bakover. Lager flere unødvendige frispark i farlige soner.

Sander Erik Kartum: 2 poeng
Løper mye i sin seriedebut for KBK. Men som de andre på midten hos KBK sliter han med å plukke opp Molde sine spillere. Byttes de siste 25 minuttene.

annonse

Bendik Bye: 1 poeng
Får kjørt seg virkelig mye på kanten. Klarer aldri å plukke opp Molde sine sidebacker som medfører at det til stadighet blir overtall på sidene. Går mye i offside, uvanlig nok til han å være.

Torgil Gjertsen: 1 poeng
Samme som Bye, holder ikke følge på motsatt kant. Rimelig usynlig ellers. Byttes de siste 25 minuttene.

Flamur Kastrati: 1 poeng
Får ikke til stort denne kampen. Løper en god del. Tar muligens litt for mye ansvar bakover med tanke på at han er KBK sin eneste rene angrepsspiller. KBK blir dermed veldig baktunge. Byttes ut i pausen.

Snorre Strand Nilsen: 2 poeng
Kommer inn ved pause for Sivertsen, men tar plassen til Sørmo. Uten at det utgjør noe stor forskjell. Har et par fine forsøk fremover.

Brynjólfur Willumson: 2 poeng
Spiller andre omgangen for Kastrati. Kunne fort ha scoret om Skarsem hadde vært litt mer oppmerksom. Men blir som Kastrati veldig alene.

Olaus Skarsem, Pål Erik Ulvestad og Faris Pemi kommer inn i løpet av den siste halvtimen. 

– Dette er langt på vei den spillerbørsen hvor jeg har gitt færrest poeng. Imidlertid skal det sies at Molde fremstod som et veldig godt lag. Jeg ble egentlig litt imponert av både bevegelser og  pasningssikkerheten,  mens KBK var veldig baktunge.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Dag Robert Bjørshol 3 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
Hobbyskribenten Rasmus Rasmussen skjønner tydeligvis ikke ordtaket om at en død hest ikke vil reise seg samme hvor lenge den ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Samarbeid eller splid?
@jon ingar eikMed fortsatt ferge forsvinner bevilgningen på over 24 milliarder til Møreaksen ut av fylket. Da står store deler av Eksportveien ...
jon ingar eik 4 dager siden Samarbeid eller splid?
Helge Orten, og Rise, strekninga frå Vestens til Moa er ei felles strekning E136 og E39, det er den også ...
@Bjørn JacobsenInteressant å observere at lokalpolitikere i SV kjemper så innbitt for å stoppe Møreaksen. De er fullt klar over at da ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte