Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
25 november 2021 05:35
Foto: Jil Yngland / NTB
Foto: Jil Yngland / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Høyeste koronatall så langt under pandemien

Det siste døgnet er det registrert 4.575 koronasmittede i Norge. Dette er det klart høyeste tallet så langt, men forklaringen ligger trolig i driftsproblemer og lav registrering dagen før.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 2.297 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 1.859, så trenden er stigende.

Zuccarello-assist da Wild slo Devils

Mats Zuccarello hadde én assist, men skjøt i stolpen under straffeslagkonkurransen da Minnesota Wild slo New Jersey Devils 3-2. Kampen ble spilt i Newark i New Jersey i natt norsk tid.

Wilds Ryan Hartman scoret sitt tiende mål for sesongen da han etter 12.10 i første periode satte inn en perle av et skudd fra rett over blueline. Både Mats Zuccarello og Dmitrij Kulikov ble kreditert med assists.

Mann døde i trafikkulykke i Årdal

Rett før midnatt bekreftet Vest politidistrikt at en mann i 20-årene mistet livet i en trafikkulykke ved Finnåstunnelen i Årdal.

Ulykken skjedde i går kveld, og mannen var alene i bilen. De nærmeste pårørende er varslet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

100.000 koronadødsfall i Tyskland

Tyske helsemyndigheter har registrert mer enn 100.000 koronadødsfall siden pandemien brøt ut.

Smitten har vært på vei opp i landet den siste tida. Det ble det siste døgnet registrert 351 nye dødsfall, og totalen er dermed 100.119, ifølge folkehelseinstituttet Robert Koch-Institut. Offisielt er det registrert flere enn 5,5 millioner smittetilfeller i Tyskland siden pandemien brøt ut, men man regner med at det reelle tallet er langt høyere.

Ny regjering tatt i ed i Haiti

Statsminister Ariel Henry har tatt Haitis nye regjering i ed, fire måneder etter attentatet mot president Jovenel Moïse.

Moïse ble skutt og drept i sitt eget hjem og kona ble alvorlig såret i et attentat natt til 7. juli. Mer enn 40 personer er blitt pågrepet for drapet hittil, deriblant 18 colombianske ekssoldater og flere haitiske politifolk. Landet sliter også med vold, kidnappinger og drivstoffmangel, og skylda gis til innflytelsesrike gjenger som har blokkert flere terminaler for drivstoffdistribusjon.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 7 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 7 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 8 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 8 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte