Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
18 desember 2021 11:01
Del på Facebook
Strømmens Martin André Sjølstad er solgt til Kristiansund. Foto: Jil Yngland / NTB
Strømmens Martin André Sjølstad er solgt til Kristiansund. Foto: Jil Yngland / NTB

Martin Sjølstad (21) og Sebastian Jarl (21) er klare for Kristiansund. Samtidig har mangeårig midtstopper i klubben Pål Erik Ulvestad gitt seg.

Det opplyser Kristiansund på sine nettsider. KBK-trener Christian Michelsen er fornøyd med signeringen Sjølstad fra Strømmen.

– Han er enormt løpssterk og energisk i sin rolle som vingback. Opp og ned langs siden gjennom hele kampen. Han har en god venstrefot og er godt trent, sier Michelsen.

«Martin har en fart og en venstrefot som vil kunne ta ham langt på fotballbanen. Med bare et halvt år igjen av kontrakten med Strømmen er vi veldig glad for at han nå får muligheten til å konkurrere med og mot de beste i landet.», skriver Strømmen.

Strømmen rykket denne sesongen ned fra 1. divisjon.

annonse

Sebastian Jarl er den andre spilleren KBK kunngjorde torsdag. Jarl kommer fra Sarpsborg og har en fortid i Kjelsås og KFUM (lån).

– Vi har signert en fysisk robust midtbanespiller som dekker store rom. Forflytningssterk og hurtig, tross sin fysikk, sier sportslig leder Terje Wiik.

Samtidig har KBK-midtstopper Pål Erik Ulvestad meddelt at han legger opp etter sju sesonger i Kristiansund-drakten. 31 år gamle Ulvestad fikk 159 kamper.

– Det er vemodig å avslutte fotballkarrieren så «tidlig». Jeg har kjempet meg tilbake på banen flere ganger etter noen tøffe skadeperioder. I høst har kroppen fungert godt, men jeg kjenner at det er nok nå, sier Ulvestad.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 5 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 22 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte