Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 februar 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 12. november.

Regjeringens koronapressekonferanse

I dag er det ventet at både «meteren» og påbudet om munnbind forsvinner fra koronarestriksjonene. Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 10. I går sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til NTB at vi går mot flere lettelser.

Prinsesse Astrid fyller 90 år

Kongens storesøster, prinsesse Astrid, fru Ferner, fyller 90 år i dag. Prinsesse Astrid gjør stadig oppdrag hvor hun representerer kongen og kongehuset. Hun har lagt særlig vekt på omsorg for de svake i samfunnet og på inkludering av dem som er litt annerledes.

Orban starter valgkampen

Ungarns statsminister Viktor Orban skal holde en nasjonal tale idet valgkampen fram mot valget i april starter. 58-åringen håper på fornyet tillit fra velgerne. Det er ventet å bli et jevnt valg der regjeringspartiet Fidesz møter en opposisjon som står samlet.

Haga ankerkvinne på OL-stafetten

Tiril Udnes Weng, Therese Johaug, Helene Fossesholm og Ragnhild Haga skal i nevnte rekkefølge kjempe for Norges ære på kvinnenes 4x5 kilometer stafett. Norge er ikke favoritter, men har som mål å kjempe om medalje. Stafetten starter 8.30.

Thingnes Bø jakter ny OL-medalje

Johannes Thingnes Bø er en av favorittene til å ta gullet når skiskyttergutta skal ut på 10 kilometer sprint. Den norske 28-åringen tok bronse på normaldistansen. For Norge skal også Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen og Sturla Holm Lægreid ut i sporet. Starten er klokken 10.

To norske OL-debutanter i stor bakke

Halvor Egner Granerud og Marius Lindvik OL-debuterer når de norske hoppgutta skal konkurrere i stor bakke. Robert Johansson, som har bronse fra 2018-OL, og Daniel-André Tande er de øvrige to norske i bakken. Rennet starter klokken 12, mens finaleomgangen går av stabelen en time senere.

Lorentzen skal forsvare OL-gull

Regjerende mester på 500 meter, Håvard Holmefjord Lorentzen, skal forsvare gullet fra vinter-OL i Pyeongchang. Også OL-debutant Bjørn Magnussen skal ut på isen lørdag. 500-meteren starter 9.53.

Curlinggutta trenger en seier i Beijing

Norges curlinglag står med én seier og to tap før dagens kamp mot USA. Så langt har det blitt seier mot Sveits (7–4) og tap mot Canada (5–6) og Storbritannia (8-3). På det norske laget spiller Steffen Walstad (skip), Magnus Vågberg, Markus Høiberg og Torger Nergård.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 7 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg har aldri snakka om 2050. Det er eit virvar i di boble.Prosentrekning kan eg.Kor unison stemninga er når pengene ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrTidligere har du vist til SVV sin Planbeskrivelse E39 Ørskogfjellet-Vik, og henvist til tallet 1200 som reduksjonen i trafikken ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøÅDT på Ørskogfjellet i vurderingsåret 2021 er ca. 4200 iflg. SVV. Av dette er ein andel på 1200 forventa å ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg registrerer at Naturvernforbundet fortsatt mener at siden trafikken på dagens E39 gjennom Skorgedalen blir redusert med 1200 ÅDT i ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse