Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
08 juli 2022 05:40
Del på Facebook
Arkivfoto: Eugene Hoshiko / AP / NTB
Arkivfoto: Eugene Hoshiko / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 8. juli.

Japans tidligere statsminister Shinzo Abe skutt

Japans tidligere statsminister Shinzo Abe ble fredag skutt mens han talte i Nara-regionen i Japan, melder flere lokale medier. Tilstanden hans skal være kritisk.

Abe skal ha vært bevisstløs da han ble fraktet bort fra stedet, skriver Reuters, og nyhetsbyrået Kyodo skriver at han så ut til å ha fått hjertestans før han ble hastet til sykehus. En mann er pågrepet for drapsforsøk.

En mann alvorlig skadd i knivstikking i Oslo

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv i en leilighet på Stovner i Oslo. Mannens tilstand ble vurdert til å være alvorlig, og han ble fraktet til akuttmottaket.

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene for knivstikkingen. Det er en relasjon mellom dem, men politiet ønsker ikke å si noe om den.

Avis: Musks Twitter-oppkjøp kan gå i vasken

Elon Musks kjøp av Twitter kan komme til å falle igjennom, melder Washington Post. Musk har tidligere uttrykt misnøye med mengden falske spam-kontoer på plattformen og truet med å trekke seg helt fra oppkjøpet.

Avisa får opplyst av tre personer med kjennskapen til saken at Musk og hans folk har konkludert med at Twitters tall på falske kontoer ikke kan verifiseres, selv etter å ha fått tilgang til intern data. Tvilen rundt de falske kontoene kan føre til at Musk og hans medarbeidere tar «drastiske grep», ifølge avisas kilder.

annonse

Zelenskyj fortsatt sikker på britisk støtte

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier han er trygg på at Storbritannias støtte til Ukraina vil vedvare også etter Boris Johnsons avgang som statsminister.

Zelenskyj sier at han er sikker på at britenes tilnærming «ikke vil endre seg» selv om det er omveltninger i landets politiske ledelse.

Mann siktet for våpenlovbrudd etter væpnet politiaksjon i Trøndelag

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for uforsvarlig oppbevaring av våpen etter en væpnet aksjon på Glåmos nord for Røros torsdag.

Det ble funnet flere våpen og mulige eksplosiver da politiet rykket ut til et helseoppdrag, opplyste politiadvokat Anne Haave til NTB sent torsdag kveld. Bombegruppa søkte etter eksplosiver på flere private adresser i området.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn Nylig Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Ja, senketunneler er en fin løsning,se på senkebroen mellom Sverige og Danmark, Øresundsbroen, det er en senketunnel. Og den fungerer ...
Terje Sundsbø 7 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 10 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte