Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
03 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 3. august.

Utviklingen i boligprisene i juli blir kjent

Eiendom Norge legger fram sine månedlige tall for boligprisutviklingen i Norge under en pressekonferanse i Oslo. Etter et relativt sterkt forår, er det ventet en mer moderat utvikling denne sommermåneden.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

NVE orienterer om kraftsituasjonen

Norges vassdrags- og energidirektorat kommer med sin magasinstatistikk klokka 13 og en rapport om kraftsituasjonen en time senere. I forrige uke viste statistikken fra direktoratet at kraftmagasinene holdt historisk lave nivåer, mens krafteksporten skjøt i været.

Høyre på valgkampturné

Høyre-leder Erna Solberg og den nye Høyre-bussen legger ut på den første av det som blir flere turneer denne sensommeren. Fram til lørdag skal hun besøke Lier, Drammen, Holmestrand, Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Kragerø, Risør, Tvedestrand, Arendal, Unge Høyres sommerleir på Hove, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

Statsministeren til Norway Cup

Statsminister Jonas Gahr Støres (Ap) besøker Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo, blant annet for å spille i kjendiskampen Verdikampen. Også X-games- og OL-vinner Birk Ruud og tiktoker og Rosenborg-spiller Emilie Lein deltar, sammen med blant andre Marte Bratberg, Atle Pettersen og Sebastian Zalo. Støre skal også møte det ukrainske fotballaget som deltar i barne- og ungdomsturneringen, samt holde appell.

Annonse
Annonse

Opec+-møte

I dag blir det klart om oljelandene i Opec+ har latt seg overtale av Vesten til å fortsette å øke oljeproduksjonen. På en videokonferanse skal det utvidede oljekartellet drøfte veien videre. I tråd med vedtatte planer er oljeproduksjonen gradvis økt, og landenes produksjonskvoter er nå på samme nivå som før pandemien. Men Opec+ klarer ikke å fylle kvotene, og oljeprisen har skutt i været som følge av Ukraina-krigen.

Rulleskiløp i Ryfylke

Lysebotn opp går av stabelen under første dag av Blinkfestivalen i Rogaland. Festivalen fortsetter med ulike øvelser i skiskyting og langrenn flere steder i området fram til lørdag.

Bodø/Glimt får litauisk besøk

I den tredje runden av kvalifiseringen til mesterligaen i fotball for menn møtes Bodø/Glimt og Zalgiris Vilnius fra Litauen på Aspmyra stadion. Returkampen spilles i neste uke. Vinneren sammenlagt går til fjerde og siste kvalifiseringsrunde.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 7 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse