Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
03 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 3. august.

Utviklingen i boligprisene i juli blir kjent

Eiendom Norge legger fram sine månedlige tall for boligprisutviklingen i Norge under en pressekonferanse i Oslo. Etter et relativt sterkt forår, er det ventet en mer moderat utvikling denne sommermåneden.

Annonse
Annonse

NVE orienterer om kraftsituasjonen

Norges vassdrags- og energidirektorat kommer med sin magasinstatistikk klokka 13 og en rapport om kraftsituasjonen en time senere. I forrige uke viste statistikken fra direktoratet at kraftmagasinene holdt historisk lave nivåer, mens krafteksporten skjøt i været.

Høyre på valgkampturné

Høyre-leder Erna Solberg og den nye Høyre-bussen legger ut på den første av det som blir flere turneer denne sensommeren. Fram til lørdag skal hun besøke Lier, Drammen, Holmestrand, Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Kragerø, Risør, Tvedestrand, Arendal, Unge Høyres sommerleir på Hove, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

Statsministeren til Norway Cup

Statsminister Jonas Gahr Støres (Ap) besøker Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo, blant annet for å spille i kjendiskampen Verdikampen. Også X-games- og OL-vinner Birk Ruud og tiktoker og Rosenborg-spiller Emilie Lein deltar, sammen med blant andre Marte Bratberg, Atle Pettersen og Sebastian Zalo. Støre skal også møte det ukrainske fotballaget som deltar i barne- og ungdomsturneringen, samt holde appell.

Annonse
Annonse

Opec+-møte

I dag blir det klart om oljelandene i Opec+ har latt seg overtale av Vesten til å fortsette å øke oljeproduksjonen. På en videokonferanse skal det utvidede oljekartellet drøfte veien videre. I tråd med vedtatte planer er oljeproduksjonen gradvis økt, og landenes produksjonskvoter er nå på samme nivå som før pandemien. Men Opec+ klarer ikke å fylle kvotene, og oljeprisen har skutt i været som følge av Ukraina-krigen.

Rulleskiløp i Ryfylke

Lysebotn opp går av stabelen under første dag av Blinkfestivalen i Rogaland. Festivalen fortsetter med ulike øvelser i skiskyting og langrenn flere steder i området fram til lørdag.

Bodø/Glimt får litauisk besøk

I den tredje runden av kvalifiseringen til mesterligaen i fotball for menn møtes Bodø/Glimt og Zalgiris Vilnius fra Litauen på Aspmyra stadion. Returkampen spilles i neste uke. Vinneren sammenlagt går til fjerde og siste kvalifiseringsrunde.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrDet betyr at E39 Vik-Molde er prioritert for oppstart første seks år. God helg til deg også.
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøVi får konkludere medat vi ikkje blir samde om kva som er konklusjonen i SVV sitt innspel til ny NTP. ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrTabell 4.3 på side 49 har 14 kolonner (inklusive de med kun grafikk), hvor kolonne 2 angir navnet på prosjektet. ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Skrot fergene
@Terje SundsbøTabell 4.3, kolonner for avsette midler periode 23-. Der finn eg ikkje beløp. Kanskje tar eg feil?
Terje Sundsbø 3 dager siden Grunnsolide Møreaksen
@Tor HansenHvilke penger finnes allerede for fastlandsforbindelse til Gossen? Tror du pengene til Kjerringsundet vil være tilgjengelig? Fastlandsforbindelse til Otrøya og ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Skrot fergene
@Geir Ole SætremyrI tabell 4.3 på side 49 er det ulike tall for «Lønnsomhet» og «Kostnad». Hvilken kolonne mener du angir avsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse