Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
03 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 3. august.

Utviklingen i boligprisene i juli blir kjent

Eiendom Norge legger fram sine månedlige tall for boligprisutviklingen i Norge under en pressekonferanse i Oslo. Etter et relativt sterkt forår, er det ventet en mer moderat utvikling denne sommermåneden.

NVE orienterer om kraftsituasjonen

Norges vassdrags- og energidirektorat kommer med sin magasinstatistikk klokka 13 og en rapport om kraftsituasjonen en time senere. I forrige uke viste statistikken fra direktoratet at kraftmagasinene holdt historisk lave nivåer, mens krafteksporten skjøt i været.

Høyre på valgkampturné

Høyre-leder Erna Solberg og den nye Høyre-bussen legger ut på den første av det som blir flere turneer denne sensommeren. Fram til lørdag skal hun besøke Lier, Drammen, Holmestrand, Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Kragerø, Risør, Tvedestrand, Arendal, Unge Høyres sommerleir på Hove, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

annonse

Statsministeren til Norway Cup

Statsminister Jonas Gahr Støres (Ap) besøker Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo, blant annet for å spille i kjendiskampen Verdikampen. Også X-games- og OL-vinner Birk Ruud og tiktoker og Rosenborg-spiller Emilie Lein deltar, sammen med blant andre Marte Bratberg, Atle Pettersen og Sebastian Zalo. Støre skal også møte det ukrainske fotballaget som deltar i barne- og ungdomsturneringen, samt holde appell.

Opec+-møte

I dag blir det klart om oljelandene i Opec+ har latt seg overtale av Vesten til å fortsette å øke oljeproduksjonen. På en videokonferanse skal det utvidede oljekartellet drøfte veien videre. I tråd med vedtatte planer er oljeproduksjonen gradvis økt, og landenes produksjonskvoter er nå på samme nivå som før pandemien. Men Opec+ klarer ikke å fylle kvotene, og oljeprisen har skutt i været som følge av Ukraina-krigen.

Rulleskiløp i Ryfylke

Lysebotn opp går av stabelen under første dag av Blinkfestivalen i Rogaland. Festivalen fortsetter med ulike øvelser i skiskyting og langrenn flere steder i området fram til lørdag.

Bodø/Glimt får litauisk besøk

I den tredje runden av kvalifiseringen til mesterligaen i fotball for menn møtes Bodø/Glimt og Zalgiris Vilnius fra Litauen på Aspmyra stadion. Returkampen spilles i neste uke. Vinneren sammenlagt går til fjerde og siste kvalifiseringsrunde.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte